De nerecunoscut! Nicole Kidman, tunsă scurt şi bronzată excesiv. Ce s-a întâmplat cu marea actriţă?

12 decembrie 2017   News

Veşnic preocupată de aspectul ei fizic, Nicole Kidman apelează tot timpul la trucuri de înfrumuseţare pentru a se menţine în formă şi pentru a ne bucura cu tinereţea ei. Totuşi, cea mai recentă apariţie în Los Angeles, i-a pus în gardă pe fani. Bronzată excesiv şi cu părul tuns scurt şi vopsit într-o nuanţă închisă, Nicole Kidman e de nerecunoscut!

Nicole Kidman, cu un nou look

Tocmai a obţinut o nouă nominalizare la Globurile de Aur, pentru rolul său din ”Big Little Lies”, însă Nicole Kidman n-are timp de pierdut. Toarnă film după film, explicându-se în modul acesta şi apariţia bizară de pe străzile din Los Angeles, de zilele trecute. Actriţa de 50 de ani a intrat în pielea altui personaj pentru viitoarea ei peliculă, ”Destroyer”, motiv pentru care s-a lăsat transformată.

Explicaţia e că filmează pentru o altă peliculă

Cu o perucă scurtă şi vopsită într-o nuanţă total diferită de cea pe care o poartă în mod normal, Nicole Kidman e schimbată total pentru acest rol. La fel de diferit e şi stilul vestimentar pe care a fost nevoită să-l adopte pentru un acest rol, în viaţa de zi cu zi, Nicole purtând haine mai degrabă boeme şi diafane.

Nicole Kidman, pe platourile de filmare ale peliculei "Destroyer."

foto: Hepta

Mai multe