De pe podium pe marele ecran. Modele care au devenit actriţe de succes!

10 martie 2017   News

OK, frumuseţea le-a ajutat enorm atunci când au câştigat primul lor casting la Hollywood. Însă nu numai fizicul lor desăvârşit le-a menţinut în Cetatea Filmului ca unele dintre cele mai cunoscute actriţe din prezent!

Halle Berry

La cât de bine arată la cei peste 50 de ani cât are acum, nu-i nicio surpriză pentru nimeni că, în tinereţea ei, şi-a exploatat cum s-a priceput mai bine frumuseţea. Astfel, Halle a făcut primii paşi în showbiz-ul american ca model, pozând pentru anumite campanii publicitare şi publicaţii de fashion. Dar a apelat la modeling din necesitate. Avea nevoie de bani pentru a se întreţine în timp ce-şi făcea studiile şi, mai mult de-atât, a folosit acest job ca pe o evadare din sânul familiei care-i cauza destule bătăi de cap la acea vreme. S-a înscris, astfel, la competiţii de frumuseţe din amuzament, dar, câştigându-le, a început să beneficieze de atenţie mărită din partea presei. Atunci şi-a pus problema, pentru prima dată în viaţa ei, dacă n-ar fi o idee bună să se facă actriţă. Zis şi făcut!

Freida Pinto

Vedeta dinSlumdog Millionaire” şi-a dorit din totdeauna să devină actriţă. Născută în Mumbai, îi admira de la distanţă pe toţi actorii de la Bollywood, astfel încât a început încă de la 5 ani să facă tot ce-i stătea în putinţă pentru a ajunge în faţa camerei de luat vederi. A colaborat, timp de 2 ani şi jumătate, cu Elite Model Management India, fiind imaginea unor numeroase branduri. În tot acest timp, nu a uitat de prima sa pasiune, actoria. Mergea la audiţii de fiecare dată când auzea de ele. Nu a câştigat niciun rol până când a fost aleasă ea şi alte şase fete să dea probe pentru “Slumdog Millionaire”. După luni întregi de alte şi alte teste, ea a fost cea care a câştigat rolul care i-a adus notorietatea la Hollywood.  

Charlize Theron

În adolescenţă, visa să devină dansatoare. Dar, la 16 ani, a câştigat un contract de modeling şi a considerat a fi o oportunitate prea bună pentru a fi ratată. S-a mutat, aşadar, în Italia, unde a început să devină un nume cunoscut în întreaga Europă. Apoi s-a relocat, în SUA de data aceasta, unde a continuat să lucreze ca model, dar s-a antrenat, de asemenea, la dans. Şi era cât pe ce să-şi vadă visul cu ochii când a suferit o accidentare la genunchi, care a pus capăt unei cariere ca dansatoare. Dar o uşă se închide şi alta se deschide, nu-i aşa?

Kate Upton

Caii şi echitaţia au fost preocupările ei în copilărie, însă, într-o bună zi, s-a decis să dea o şansă modeling-ului. Astfel, a mers la un casting şi a fost angajată pe loc. Drept urmare, s-a mutat la New York şi cariera ei ca model a cunoscut o ascendenţă extraordinară din acel moment. De când a devenit un nume cunoscut în modeling, a fost votată neîncetat una dintre Cele mai sexy modele din lume. Iar Hollywoodul nu a rămas nici el nepăsător. I-a oferit, de asemenea, o şansă uriaşă să se lanseze ca actriţă.

Cameron Diaz

A apărut într-o groază de blockbustere din 1994, de când şi-a făcut debutul la Hollywood. Este talentată, nu numai frumoasă, şi acest lucru a recomandat-o pentru anumite roluri pe care le-a interpretat cu brio. Pe când avea 20 şi ceva de ani, nu avea studii sau experienţă ca actriţă, ci numai un chip drăguţ, un trup superb şi o reputaţie de sex simbol în toată puterea cuvântului, provenită din modeling. Iar acest pachet întreg este mai mult decât şi-ar putea dori orice regizor şi producător hollywoodian de la cea care interpretează un rol principal.

Mai multe