De ziua ei, Elena Gheorghe a afişat o formă fizică uimitoare

31 iulie 2017   News

E un soi de Wonder Woman, născută în zodia Leu şi dăruită cu toate bucuriile vieţii. Uite cum arată la nicio lună de când a născut.

A născut în urmă cu două săptămâni al doilea copil, dar nici nu zici că a fost vreodată însărcinată! La cei 32 de ani ai săi, Elena Gheorghe se mândreşte cu o carieră pe val şi cu o familie frumoasă şi completă alături de soţul ei, Cornel Ene, şi de cei doi copii ai lor, Nicholas (5) şi Nicole (2 săptămâni).

Artista a mărturisit că pe perioada sarcinii s-a îngrăşat doar 6 kilograme, aşadar este de înţeles de ce corpul ei nu a suferit modificări. Dar chiar şi aşa, pentru multe mămici Elena Gheorghe are o siluetă ireală şi i-au cerut via Facebook să demonstreze că nu foloseşte Photoshopul la editarea fotografiilor pe care le postează pe contul ei de socializare.

Drept dovadă, artista s-a filmat imediat după ce a postat una dintre fotografii, menţionând că "Nu folosesc Photoshop şi nici alte trucuri, am avut grijă şi înainte de sarcină şi în timpul sarcinii să mănânc sănătos şi să fac mişcare."

Ieri a fost ziua ei şi s-a pozat în toată splendoarea. Şi da, femeile au de ce să fie invidioase pe ea! Priviţi doar cum poate să arate o femeie care tocmai a născut!

Mai multe