Declaraţia de dragoste a lui Justin Timberlake către Jessica Biel este dovada că vor rămâne împreună până la adânci bătrâneţi

20 octombrie 2017   News

După atâtea mariaje eşuate la Hollywood,  ne e greu să mai credem în iubire adevărată sau într-o căsnicie de lungă durată între celebrităţi. Totuşi, relaţia de iubire dintre Jessica Biel şi Justin Timberlake ne dă speranţe!

Sunt căsătoriţi de 5 ani

Zilele trecute, actriţa din ”Al 7-lea cer” şi celebrul cântăreţ au împlinit cinci ani de mariaj, motiv pentru care acesta din urmă a decis să-i facă o declaraţie de dragoste atipică. Timberlake a postat pe contul ei de Snapchat un video în care i se adresa soţiei sale, mărturisindu-şi iubire şi cântându-i o melodie specială. ”Astăzi e o zi specială pentru că acum cinci ani, fix în această zi, am devenit cel mai norocos bărbat din lume, făcându-i jurâminte de dragoste celei mai bune prietene. Acest cântec este cel pe care am dansat pentru prima dată după ce ne-am căsătorit”, poate fi auzit artistul în respectivul video. ”Pentru frumoasa mea, Jessica Biel. M-ai învăţat ce înseamnă iubirea adevărată. Nu pot spune în cuvinte ce-au însemnat aceşti cinci ani pentru mine, aşa că ascultă această melodie”, şi-a continuat acesta declaraţia de iubire.

La rândul ei, Jessica i-a făcut o declaraţie de dragoste acestuia: ”Inima mea fragilă e a ta, acum şi-ntotdeauna”.

Ziua nunţii lor.

Amintim că Justin şi Jessica au împreună un băieţel, pe nume Silas, în vârstă de doi ani şi jumătate.

Justin Timberlake şi Silas

Mai multe