Declarațiile șoc ale unei foste componente ”Pussycat Dolls”: ”Era un grup de prostituție, nu muzical”

4 octombrie 2024   News

O fostă membră a grupului de fete ”Pussycat Dolls” care făcea furori în urmă cu câțiva ani a șocat media internațională cu dezvăluirile sale tardive și neașteptate.

Fosta componentă a găștii de fete susține că trupa devenită celebră după hitul „Don’t Cha” a fost într-adevăr o rampă de lansare pentru prostituție!

„Acesta este adevărul meu. Nu era un grup de fete. Eram într-un circuit de prostituție. Și da, întâmplarea a făcut să ajungem celebre, am cântat și bine”, dezvăluie Kaya Jones într-o serie explozivă de tweet-uri pe platforma X. ”Noi cântam și alții se îmbogățeau pe spatele nostru.”

Kaya Jones, who left the booty-shaking band before its smash-hit 2005 debut, claims members were forced to “sleep with whoever they say.”

Blondina care a părăsit trupa înainte de debutul fulminant din 2005, susține că membrele trupei au fost forțate „să se culce cu cine spuneau ei”.

”Oamenii vor să știe cât de rău a fost. E destul de rău că mi-am abandonat visele , colegele și un contract de 13 milioane de dolari. Știam că vom ajunge nr 1”, a mai scris femeia.

”Robin și casa de producție încasau toți banii. Noi ca membre Pussycat Dolls eram plătite cu 500 de dolari pe săptămână, în timp ce eram abuzate și folosite! Acesta este adevărul”, notează Kaya, referindu-se la fondatoarea grupului Robin Antin.

Cântăreața Kaya Jones, care a cântat în duet pe albumul lui Corey Feldman “Angelic 2 the Core” anunță că urmează să facă publice numele celor implicați și le reamintește că a ținut un jurnal cu tot ce se întâmpla la vremea respectivă.

Susține că a făcut plângere anterior, dar că nu a fost luată în serios, potrivit PageSix.

”În 2004, le-am spus directorilor de la Hollywood, în 2005 - 2006 am spus presei. În 2011 am vorbit din nou. Sper ca de data asta să mă auzi, media din 2017.”, a mai scris cântăreața în trecut.

Antin se apără în publicația The Blast și spune despre Kaya că-și caută popularitatea: ”Sunt minciuni dezgustătoare și ridicole”, afirmă fondatoarea grupului.

Foto: Profimedia

Mai multe