Deea şi Dinu Maxer şi-au botezat fetiţa. Detaliile evenimentului

16 septembrie 2020   News

Deea şi Dinu Maxer şi-au botezat, în sfârşit fetiţa, pe micuţa Maysa Maria. Naşi au fost fratele lui Dinu Maxer şi soţia acestuia, iar petrecerea s-a desfăşurat în weekend, la Cernica, pe malul lacului. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc în luna aprilie, dar a fost amânat din cauza pandemiei.

”Acum 9 ani, băiatul a plâns foarte tare, aşa că ne-am dat seama că se va repeta întâmplarea şi acum”, a mărturisit Dinu Maxer.

”Suntem emoţionaţi, este un vis împlinit, ne-am întâlnit bunicii, pe care nu i-am mai văzut de câteva luni. Lucrurile au mers mai repede decât ne-am fi aşteptat, pentru că nu ne-am mai pupat cu toţi invitaţii, doar cu părinţii. Cu restul, am ciocnit un pahar de şampanie şi gata, ne-am ferit şi de virus”, a spus Deea Maxer la o emisiune TV.

Deea Maxer a născut-o Maysa  anul trecut, în octombrie, dar naşterea a fost însă una cu probleme. Solista nu va mai putea avea copii.

“Am avut complicaţii la naştere. Mă aşteptam să nu fie o operaţie uşoară, mai ales că aveam varice interne. Am trecut printr-un scenariu prin care nu credeam că o să trec. În timpul operaţiei au fost nişte lucruri neprevăzute. A fost o hemoragie neaşteptată şi abia într-o oră şi jumătate a fost operată. Eu nu o să mai pot să am o altă sarcină', declara Deea Maxer la Antena Stars.

Mai multe