Demi Moore, cea mai sexy bunică. Ipostaza incendiară în care actrița a fost surprinsă cu nepoata sa

22 iulie 2024   News

Demi Moore uimește din nou într-un costum de baie alb, alături de nepoata Lou, în câteva imagini aniversare, alături de cele trei fiice ale sale pe care le are cu Bruce Willis. Starul ”Feud: Capote vs. Lebedele” a sărbătorit ziua de naștere a fiicei Scout lângă lac.

Vara, costumul de baie este ținuta sa de bază, mai ales că deține propriul brand de costume de baie.

Superba actriță, ajunsă la 61 de ani, arată spectaculos și concurează cu succes la titlul de ”Cea mai sexy bunică din showbiz”.

Ea se distrează la soare în această vară cu fiicele ei și nepoata ei!

În weekend, actrița din ”Feud: Capote Vs. Swans” a sărbătorit-o pe fiica sa Scout, care a împlinit 33 de ani în ceea ce pare a fi casa familiei de pe malul lacului din Idaho, unde au deținut diverse proprietăți de mai multe decenii.

Scout este una dintre cele trei fiice pe care Demi le are cu fostul ei soț Bruce Willis, cu care a fost căsătorită din 1987 până în 2000, scrie publicația HELLO!.

Celelalte două fiice ale fostului cuplu sunt Rumer, 35 de ani, și Tallulah, 30 de ani.

Pe lângă fiicele mari venite pe lume din mariajul cu Demi, actorul Die Hard, afectat în prezent de demență, este și tatăl fiicelor Mabel Rae, de 12 ani, și Evelyn Penn, de zece ani, pe care le are cu noua soție Emma Heming Willis.

La 61 de ani, Demi Moore face senzație unde se duce. La Cannes, anul acesta, a fost una dintre cele mai șic prezențe.

La un moment dat, tabloidele vorbeau chiar și de o nouă relație a actriței, cu un tinerel.

În presa mondenă a apărut informația potrivit căreia Demi Moore s-ar fi apropiat mult de cântărețul Joe Jonas, în vârstă de 34 de ani, artist devenit recent un bărbat liber.

Între ei este o diferență de 27 de ani, care pare să nu-i deranjeze.

Actrița din ”Striptease”, în vârstă de 61 de ani, a fost văzută savurând un prânz delicios alături de unul din membrii trupei Jonas Brothers Joe Jonas,, în timp ce se afla la Hotel du Cap din Antibes, Franța, a declarat o sursă pentru PageSix.

Foto: Instagram & Profimedia

Mai multe