Demi Moore, cu sânii la vedere în vacanța din Grecia

16 august 2022   News

Demi Moore și-a arătat fizicul tonifiat în timpul vacanței în Grecia.

Actrița, în vârstă de 59 de ani, a purtat bikini și sutien roșu și și-a acoperit fața cu o pereche de ochelari de soare, în timp ce s-a plimbat cu iahtul în jurul insulelor grecești. La un moment dat, și-a acoperit costumul de baie cu o cămașă galbenă, cu nasturi.

Moore părea fericită ca întotdeauna în timp ce se afla pe barcă și își etala silueta.

Pe tot parcursul călătoriei, vedeta din „Ghost” a aplicat protecție solară pentru a-și proteja pielea aparent fără vârstă, asta în timp ce stătea în compania prietenilor și se lăsa dezmierdată de razele soarelui.

Moore și-a adus chiar și câinele pe plajă, un chihuahua maro cu alb.

Vedeta le-a spus urmăritorilor săi de pe Instagram că se bucură de vară și a postat o fotografie în care apare în bikini.

Soția fostului ei soț Bruce Willis, Emma Heming, a apreciat postarea, în timp ce fiica ei, Rumer, a avut un singur comentariu de făcut. „Ești o mamă atât de sexy, Dumnezeule!”.

Actrița nu este străină când vine vorba de costume de baie. Ea a lansat o colecție cu Andie Swim în iulie, într-un efort de a ajuta femeile în vârstă să se simtă „sexy” .

Moore recunoaște că a conceput colecția pentru a schimba „ideea că devenim mai puțin dezirabili pe măsură ce îmbătrânim”.

Mai multe