Demi Moore, o nouă apariție spectaculoasă. Actrița de 61 de ani s-a îmbrăcat super sexy pe covorul roșu

12 aprilie 2024   News

La strângerea de fonduri pentru femeile bolnave de cancer, Demi Moore s-a fotografiat și alături de alte două vedete: Melanie Griffith și Rita Wilson.

Celebra actriță din ”Fantoma mea iubită” a avut un eveniment cu ștaif, de covorul roșul chiar în mijlocul săptămânii. Joi și-a făcut apariția ravisantă la ”O seară de neuitat”, acțiune de strângere de fonduri pentru Institutul de Cercetare a Cancerului la Femei. Și a arătat ca o zeiță, drapată în negru.

Senzualitatea nu este deloc un subiect tabu pentru Demi Moore. Așa dulce și feminină cum o știm, a făcut iarăși senzație la 61 de ani, cu o apariție de adolescentă: sandale cu toc, rochie fără mâneci și cu o despicătură impresionantă pe picior și desigur silueta sa impecabilă, pe care o are de zeci de ani. În tinerețe a fost foarte bine pusă în evidență de rolurile pe care le-a avut în ”Îngerii lui Charlie” sau ”Striptease”.

Joi, pe covorul roșu, a arătat ca o zeiță. Diva din ”Propunere indecentă” a optat pentru cercei dramatici cu diamante. A avut un machiaj simplu de seară, buze în nuanțe de roz satinat, dar și extensii de gene. Ca de fiecare dată, a venit cu părul ei lung și negru desfăcut.

Vedeta din ”G.I. Jane” s-a fotografiat alături de soția lui Tom Hanks, Rita Wilson, care a îmbrăcat o rochie corai, dar și alături de diva Melanie Griffith, ce și-a evidențiat silueta fina într-un costum alb, format din pantaloni și taior.

La începutul lunii, neobosita Demi Moore a făcut senzație la Milano, cu o ținută ravisantă!

Așa s-a prezentat pe un alt covor roșu, acela de la petrecerea care bifa aniversarea de 40 de ani a casei de lux Dolce&Gabbana.

Demi Moore este o obișnuită a petrecerilor mondene și apare des și la cele din Europa, preferate fiind, de departe, orașele Paris și Milano.

Foto: Profimedia

Mai multe