Dennis Quaid are o iubită mai tânără cu 32 de ani – la 2 luni de la anunţul divorţului!

24 august 2016   News

Încurcate sunt căile iubirii, am spune, după ce tocmai ne-am trezit cu ştirea că actorul de 62 de ani deja şi-a găsit pe altcineva cu care să se iubească. Şi asta, la doar două luni de când nevasta lui a cerut divorţul, după 12 ani de căsnicie.

Santa Auzina, noua blondă din viaţa lui Dennis

E clar că Dennis Quaid nu are de ce să se plângă la capitolul acesta, mai ales când noua iubită are doar 30 de ani şi este model. Santa Auzina a început deja să se laude pe reţelele de socializare cu noua relaţie înfiripată cu starul sexagenar, postând fotografii intime cu el, în ultima lună, inclusiv cu hashtagul #mylove. Cam exagerat, am spune la prima vedere, şi puţin jenant pentru doamna Quaid. Chiar dacă ea vrea divorţul – din nou, pentru a treia oară în ultimii patru ani!

Contul ei de Instagram e plin cu poze de cuplu

Între timp, Dennis Quaid filmează pentru propriul show TV, The Art of More, în Montreal, Canada, acolo unde se iubeşte şi se pozează în selfie-uri cu Santa Auzina. Postările publice au început încă din 14 iulie şi apar pe contul ei de Instagram.

Soţia actorului, Kimberly Buffington, a intentat divorţul din nou, la finalul lunii iunie. Dennis a confirmat ştirea, cu menţiunea publică: “După o perioadă de gândire, Kimberly şi cu mine am decis să încheiem mariajul de 12 ani. Decizia a fost amiabilă şi cu respect reciproc. Vom rămâne prieteni foarte buni şi parteneri devotaţi în creşterea copiilor noştri” – declaraţia standard la orice divorţ celebru.

Dennis Quaid & soţia Kimberly Quaid

Kimberly dorise divorţul în 2012, când a spus că mariajul devenise “insuportabil din cauza dezacordurilor şI a conflictului de personalitate”. Cu toate că a retras cererea la o lună după, a venit rândul lui Dennis să ceară divorţul la 6 luni după, înainte să se împace iar.

Nu ştim acum dacă actorul doreşte o relaţie serioasă cu proaspăta iubită ori se va împăca din nou cu soţia lui cu care are doi copii – gemenii Thomas şi Zoe (9). Dennis mai are un copil cu a doua soţie, Meg Ryan – cu care are un fiu pe nume Jack Henry (24).

Mai multe