Deşi avea o voce remarcabilă încă de pe atunci, Andra a fost refuzată la Tip Top Minitop

20 decembrie 2018   News

E una dintre cele mai de succes şi iubite artiste din România, însă puţini ştiu care a fost prima apariţie scenică a talentatei Andra. Mulţi cred că s-a întâmplat odată cu lansarea piesei ”În noapte mă trezesc”.

Ei bine, nu acesta este adevărul. Deşi, atunci s-a făcut remarcată de către industria muzicală, Andra a avut debutul artistic mult mai devreme. La vârsta de doar 7 ani, Andra a vrut să participe la ”Tip Top Minitop”, cel mai cunoscut concurs pentru copiii din anii `90.

Culmea e că artista n-a fost acceptată drept concurent. Motivul? Avea calităţi vocale mult peste ceilalţi copii, aşa că nu putea concura cu ei. Aşa se face că ea a fost adusă în emisiune drept invitat special, ocazie cu care a interpretat una dintre cele mai dificile piese, ”I will always love you – Whitney Houston”.

„Nu am putut să cânt la un concurs Tip top Minitop pentru că organizatorii mi-au spus că eu le cânt Whitney Houston, iar ceilalţi concurenţi vor cânta cântece pentru copii. M-au pus ca invitat special, fiind mult mai talentată decât ceilalţi copii. M-am bucurat, dar mi-am spus că nu am şansa să câştig marele premiu”,declara Andra în urmă cu mai mulţi ani pentru cancan.ro.

Mai multe