Destinul crud al nepotului cel chipeş al lui Clark Gable. Îi semăna leit legendarului star de cinema

9 octombrie 2020   News

Ce femeie n-a fost îndrăgostită de actorul care l-a interpretat pe celebrul Rhett Butler din filmul "Pe aripile vântului"?

Legendarul Clark Gable a fost considerat unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi din cinematografia mondială în secolul 20. Iar un sex simbol al vechiului Hollywood, aşa cum a fost actorul, nu putea să nu fie înconjurat de femei frumoase, Gable fiind căsătorit de nu mai puţin de cinci ori. Din ultimul lui mariaj a rezultat singurul lui copil recunoscut, un fiu pe numele lui John Clark Gable, născut la patru luni după ce Gable senior s-a stins din viaţă, la doar 59 de ani.

Moştenitorul care nu şi-a cunoscut niciodată tatăl a avut, la rândul lui, doi copii: o fiică, Kayley, şi un fiu, Clark James Gable sau Clark Gable al III-lea. 

Ei bine, acest nepot al starului de altădată, născut în anul 1988, a moştenit în totalitate magnetismul bunicului său. Cu trăsături foarte frumoase, băiatul a început să lucreze ca model încă de la vârsta de 5 ani, apoi, la maturitate, s-a făcut cunoscut din postura de gazdă a show-ului TV Cheaters, un fel de Trădaţi în dragoste american.

În ciuda frumuseţii lui incontestabile, Gable al III-lea s-a tot chinuit să dea lovitura în lumea filmului şi să calce, astfel, pe urmele faimosului său bunic. Celebrul său nume de familie nu i-a garantat, însă, succesul în această lume, iar acest nepot a încercat să-şi suprime frustrările cu ajutorul drogurilor. Asta în ciuda faptului că, familial, nepotul lui Gable avea motive de bucurie, logodnica sa, Summer, dăruindu-i o fiică, pe Shore LaRae Gable, în 2017.

Doi ani mai târziu. Clark James Gable era găsit mort în casa sa din Dallas, la doar 30 de ani, ca urmare a unei supradoze de droguri. Tânărul care părea o copie perfectă a lui Clark Gable n-a mai suportat, se pare, presiunea acestui uriaş nume de familie. 

Mai multe