Detalii incredibile ies la iveală după moartea lui Marcel Toader! Mai făcuse infarct, dar nu se trata: „Dumnezeu are un plan cu mine“

5 august 2019   News

Weekendul abia încheiat a venit cu o nouă veste tristă: Marcel Toader, fostul soţ al Gabrielei Cristea, a suferit un infarct şi a murit la doar 56 de ani.

Omul de afaceri se afla alături de mai mulţi prieteni în momentul în care i s-a făcut rău, iar medicii de pe ambulanţă care au sosit la faţa locului l-au resuscitat timp câteva zeci de minute înainte de a constata decesul.

Marcel Toader avea probleme de sănătate încă din anul 2012, atunci când suferise o intervenţie chirurgicală la inimă şi i se montase un stent. În vara anului trecut, afaceristul anunţa însă că a renunţat la tratament din anul 2016.

„Acum şase ani, când am avut infarctul, din cauză că am ajuns târziu la spital, inima a suferit foarte mult. Mi s-a pus un stent. În ultimii doi ani am întrerupt medicamentaţia pentru că eu consider că prea multă nu e bună. Am zis acum o lună şi ceva să fac un set de analize generale.Am fost la Constanţa am făcut analize de sânge, am venit la Bucureşti la o clinică specializată şi au descoperit că unde a fost ţesutul necrozat se întâmplă nişte fluctuaţii de ritm ale inimii şi trebuie să am o intervenţie chirurgicală peste vreo două luni de zile“, spunea anul trecut, în emisiunea lui Capatos, Marcel Toader.

Mai multe