Detalii înfiorătoare despre coşmarul trăit de Cristina Joia într-un supermarket

9 noiembrie 2020   News

Cristina Joia a ajuns în stare gravă la spital şi plină de sânge după ce a fost bătută într-un supermarket.  Povestea trăită de designerul emisiunii „Visuri la cheie” de la PRO TV pare desprinsă dintr-un film de groază.

 „Era o maşină parcată pe o trecere de pietoni, blocând practic intrarea în parcarea magazinului. Şi o văd pe această femeie care iese din magazin şi se îndreaptă spre maşină. Am întrebat-o dacă e maşina ei, iar ea mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar, pe care nu-l pot reproduce, că nu mă interesează pe mine. Am intrat în magazin şi am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane în coş, eram cu spatele şi, când m-am întors, m-am trezit cu un pumn în faţă. A fost incredibil de puternică lovitura şi am căzut. Pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuţit la mână”, povesteşte Cristina Joia.

Episodul ce a urmat este unul de coşmar.

„Mi-a ţâşnit foarte mult sânge, eram pe podea, oamenii din jur se uitau, nimeni nu avea nicio reacţie, nu suna la Poliţie sau la SMURD. Doar o fetiţă s-a aplecat să-mi dea un şerveţel. Într-un final, eu am sunat la SMURD şi un domn la Poliţie. Casiera, am această imagine, continua să scaneze produse ca şi cum nu s-a întâmplat nimic. Ea (n.r agresoarea) a fugit, a zis ceva, dar n-am mai auzit că deja mi-era foarte rău”, a mai spus Cristina.  

Citeşte mai multe aici!

Mai multe