Dezvăluirile lui Paris Jackson

11 iunie 2012   News

Fiica megastarului a vorbit în emisiunea lui Oprah Winfrey despre momentele dificile din copilăria sa, inclusiv despre măştile pe care Michael Jackson o obliga să le poarte, pentru a o proteja

Fiica megastarului a vorbit în emisiunea lui Oprah Winfrey despre momentele dificile din copilăria sa, inclusiv despre măştile pe care Michael Jackson o obliga să le poarte, pentru a o proteja

Paris i-a mărturisit lui Oprah că primul şoc a venit atunci când a trebuit să meargă la şcoală, trecând astfel de la studiul acasă la învăţatul într-o comunitate de copii... care au început să facă glume pe seama ei şi să-şi bată joc de ea, inclusiv pe internet. "Au încercat să mă doboare cu cuvinte, dar n-a funcţionat", a spus Paris, care a adăugat că ştie foarte bine că nici cei de la polul opus, care se poartă foarte frumos cu ea, nu sunt neapărat bine intenţionaţi şi că au interese pentru a-i fi prieteni. "Dacă simt că cineva e fals cu mine, îl îndepărtez."

Paris n-a ocolit nici subiectul atât de sensibil al măştilor şi voalurilor care făceau parte din viziunea tatălui său despre cum ar trebui să le protejeze intimitatea. "Pe atunci eram foarte confuză, nu pricepeam de ce port mască. Dar acum înţeleg de ce tatăl meu voia ca eu şi fraţii mei să avem feţele acoperite. Când ieşeam fără el, nu eram recunoscuţi", a explicat Paris, care spune că măştile au ajutat-o să aibă o copilărie normală, în ciuda statutului tatălui său. "El ne-a povestit că n-a avut parte de copilărie. Tot timpul stătea închis în studio, cântând, în timp ce restul copiilor se jucau afară. Iar el voia să ne putem bucura de copilărie la fel ca acei copii", a declarat fata, care, la 14 ani, se pregăteşte pentru o carieră în lumea filmului.

Cât priveşte moartea lui Michael Jackson, Paris i-a mărturisit lui Oprah că pierderea tatălui ei o doare şi acum, după trei ani, la fel de tare. "Asta nu va trece sau nu se va ameliora niciodată!"

foto: Reuters

Mai multe