Dezvăluirile primei iubite a lui Freddie Mercury. Cum şi-a dat seama că artistul era homosexual

29 martie 2021   News

Rose Pearson, prima iubită a lui Freddie Mercury, a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare din relaţia pe care a avut-o cu starul rock. La mai bine de 20 de ani de la moartea artistului de la Queen, Rose a decis să vorbească pentru prima dată despre relaţia ei cu Freddie Mercury, făcând trimitere la momentul în care a realizat că bărbatul de care se îndrăgostise este gay.

Prima iubită a lui Freddie Mercury a dezvăluit că şi-a dat seama că bărbatul  era homosexual după ce acesta s-a „îndrăgostit” pur şi simplu de câteva fotografii cu nudurile unor jucători wrestling pe care le-a văzut la o expoziţie de artă, pe care o vizitau împreună.

Rose Pearson, care este şi ea cântăreaţa acum şi publicul o cunoaşte ca Rose Rose,  a  mai spus că interesul pe care Freddie îl manifesta pentru acele piese trecuse mai departe de ceea ce se putea considera aprecierea unor opere de artă, iar toate aceste semne i-au ridicat suspiciuni.

Artista a spus că avusese şi înainte de acest episod câteva bănuieli ca iubitul său ar putea avea înclinaţii homosexuale. Totul a început cu un moment care s-a petrecut la cinema, când Freddie i-a cerut să mai rămână să vadă încă o dată Woman în Love pentru că fusese uimit de scena luptei din film.

„A vrut să rămână la cinema şi să revadă totul. Mi s-a răcit sângele în vene, nu pentru că a fost un film prost, ci din cauza implicaţiilor. Acesta a fost punctul culminant.”

După o călătorie de două săptămâni în Rusia, Rose a revenit în Marea Britanie şi a decis să pună capăt relaţiei. Din acel moment nu a mai vrut să ştie nimic de cel de care fusese îndrăgostită, refuzând să îi mai urmărească apariţiile sau să citească în presă despre el.

Mai multe