Diagnostic cumplit pentru fiul lui Ozzy Osbourne

18 iunie 2012   News

Familia Osbourne trece prin momente foarte grele. După ce, în această primăvară, a devenit tatăl unei fetiţe, Jack Osbourne a aflat că suferă de o boală teribilă

Familia Osbourne trece prin momente foarte grele. După ce, în această primăvară, a devenit tatăl unei fetiţe, Jack Osbourne a aflat că suferă de o boală teribilă.

Are doar 26 de ani şi a fost diagnosticat cu scleroză multiplă, după ce şi-a pierdut 60% din capacitatea de a vedea cu ochiul drept. Vestea a ajuns abia acum la presă, însă Jack a primit acest verdict în aprilie, la doar două săptămâni după ce logodnica lui, Lisa Stelly, a adus-o pe lume pe fiica lor, Pearl. "Am fost furios şi frustrat şi mă tot gândeam: De ce tocmai acum?", a povestit, pentru revista People, Jack (în foto stânga, alături de sora lui, Kelly). "Apoi, vreo două zile, am zăcut în tristeţe. După care mi-am dat seama că furia şi depresia nu mă vor ajuta în niciun fel - iar dacă ar avea vreun efect, acela ar fi să înrăutăţească lucrurile. Adaptează-te şi depăşeşte situaţia - este noul meu motto", a spus el. "Jack va trebui să-şi îmbunătăţească stilul de viaţă - să trăiască mai sănătos şi să nu se mai streseze", a adăugat logodnica lui, Lisa, care este întru totul alături de el.

Părinţii lui încă se străduiesc să accepte diagnosticul. "Mă gândesc întruna: Unde am greşit? Ce am mâncat sau băut când am fost însărcinată cu el? Simt că, într-un fel, e vina mea", mărturiseşte Sharon, mama lui. "Dacă mi s-ar fi întâmplat mie, ai fi zis că am avut o reputaţie scandaloasă pentru stilul meu de-a trăi şi viaţa s-a răzbunat pe mine. Dar Jack nu merita asta, e un băiat atât de bun", a concluzionat rockerul Ozzy Osbourne. Iar sora lui Jack, Kelly Osbourne, a postat ieri pe Twitter mesajul: "Vă rog să-l susţineţi pe fratele meu @mrjacko, nu doar pentru curajul, dar şi pentru onestitatea lui. Te iubesc atât de mult, Jack, şi sunt atât de mândră de tine!".

Foto: Reuters

Mai multe