Diana Bart a devenit mamă după un travaliu de 13 ore

23 mai 2017   News

Diana Bart, prezentatoarea ştirilor Focus Magazin de la Prima TV, a născut pe 20 mai o fetiţă pe care o va boteza Maira. Frumoasa prezentatoare a adus pe lume bebeluşul după un travaliu de 13 ore, la o clinică privată din Bucureşti. Tatăl micuţei este Mihai Dumitrescu, de profesie consultant în achiziţii imobiliare, cu care Diana s-a cununat civil la sfârşitul lunii martie, când vedeta era însărcinată în luna a opta.

Diana şi Mihai sunt părinţi

În vârstă de 35 de ani, Diana Bart a devenit mamă pentru prima oară, iar bebeluşul este perfect sănătos şi cântăreşte 3,6 kg. Aşa cum ne-a declarat într-un interviu în exclusivitate, Diana va sta acasă cu fetiţa ei doar pe perioada celor 45 de zile obligatorii, urmând să se întoarcă curând la muncă.

Diana a fost o gravidă foarte fit

Maira s-a născut sâmbătă seara, cred că a vrut să se nască pe aceeaşi dată cu mami, într-o zi de 20. Totul a decurs bine şi am insistat mult să am o naştere natural, dar n-am exclus până la urmă cezariana, în cazul în care se întâmplă ceva. Şi după 13 ore de travaliu, bebeluşa era poziţionată cu capul cum nu trebuie şi, din păcate, am ajuns la operaţie. Mă bucur că este bine şi că până la urmă am făcut operaţia, ca să nu se întâmple altceva. Sunt foarte bucuroasă şi nu am cuvinte să descriu ce minunat e!", a declarat vedeta Prima TV.

Mai multe