Diana Munteanu are emisiune duminică, dar sâmbătă a fost cu fiul ei la Paris

30 aprilie 2022   News

Vedeta Antenei 1 a fugit pentru o zi în Oraşul Luminilor, împreună cu băiatul ei, David.

O ştim că-i plac vacanţele, mai ales cele de peste vară, undeva la soare, la plajă, dar acum şi-a bătut propriul record de spontaneitate. Diana Munteanu n-a mai stat pe gânduri când a venit vorba să aleagă un loc inedit pentru petrecerea timpului cu fiul ei şi a decis să dea o fugă până la Paris, pentru o zi de vacanţă spontană.

"Plecarea la Paris a fost cea mai bună decizie! Ne-am plimbat, ne-am bucurat de tot ceea ce am văzut şi, cel mai mult, am petrecut timp împreună, altfel", spune Diana Munteanu, care a împărtăşit cu fanii ei internauţi câteva instantanee realizate în capitala Franţei, în zona Turnului Eiffel.

Prezentatoarea emisiunii "Neatza de weekend" s-a bucurat de-un city break complet neprogramat, în care s-a plimbat cu David de-a lungul Senei şi pe bulevardul Champs-Élysées, a dat o raită prin magazinele de firmă şi s-a aşezat pe terasa unei cafenele cochete, unde, ce să vezi, a şi gustat dintr-un desert delicios comandat de fiul său - una dintre slăbiciunile Dianei, care altfel e foarte atentă la silueta ei.

La rândul lui, David, fiul Dianei Munteanu şi al antrenorului de fotbal Claudiu Niculescu care va împlini în iunie 12 ani, a fost foarte zâmbitor şi chiar s-a lăsat fotografiat - el care, de când a început să ia mult mai în serios antrenamentele de fotbal, a devenit mai independent şi nu prea mai stă la pozat.

Cei doi au stat în Paris până seara, când miile de luminiţe ale Turnului Eiffel s-au aprins, desenându-i silueta simbolică pe fundalul oraşului.

Această escală la Paris a fost binevenită, fiind o zi relaxantă cu soare care a înlocuit cu brio o zi înnorată la Bucureşti şi o amintire care îi va face pe Diana şi David să zâmbească peste ani.

FOTO: arhiva personală

Mai multe