Dida Drăgan şi Silvia Dumitrescu au copil cu acelaşi bărbat. Unde s-au întâlnit recent marile rivale

29 ianuarie 2019   News

Cântăreţele Dida Drăgan (72 de ani) şi Silvia Dumitrescu (59 de ani) s-au luptat ani buni pentru inima chitaristului Florin Ochescu (66 de ani), însă doar una a reuşit să o păstreze.

Amândouă au câte un fiu cu artistul şi de-a lungul timpului s-au ocolit una pe alta. Până duminică seară, la Restaurant Club Herăstrău, unde Dida şi Silvia au dat nas în nas la aniversarea de 50 de ani a compozitorului Ovidiu Komornyik.

În 1979, Dida Drăgan a divorţat de rockerul Petre Magdin (75 de ani) şi s-a cuplat cu Florin Ochescu. Din iubirea lor a rezultat un fiu, Florin Ochescu jr (36 de ani), care locuieşte alături de mama lui în Elveţia şi continuă pasiunea tatălui pentru chitară. Dida Drăgan a trecut greu peste despărţirea de Ochescu. S-a luptat ani de zile cu depresia şi a recunoscut că a fost la un pas de soluţia extremă dacă nu avea un copil de crescut. „Am ales pe cine nu trebuia. Nu m-a ales nimeni pentru femeia care sunt. O singură dată am fost îndrăgostită cu adevărat. Atunci am înţeles ce înseamnă să-ţi fugă pământul de sub picioare, să nu mai ştii cum te cheamă şi să-ţi bată inima ca un fluture”, declara Dida Drăgan, fără să îl nominalizeze pe Florin Ochescu.

Citeşte continuarea acestui articol aici.

Mai multe