Diferenţă ca de la cer la pământ – Kylie Jenner şi primele ei selfie-uri

11 august 2016   News

Mezina Kardashian-Jenner abia ce a împlinit şi ea 19 ani, pe 10 august. S-a lăsat cu petreceri cu fast, cadouri ultrascumpe şi selfie-uri până dimineaţă. Doar trebuie să vadă tot poporul ce bine s-a distrat sărbătorita şi cât de bine arată, nu?

Iar amintirile de-altădată – acum câţiva anişori doar – sunt cumva şterse cu buretele, căci aproape că nici nu există asemănare între Kylie Jenner de atunci şi Kylie Jenner de acum. Dacă acum e botoxată, injectată şi dotată cu implanturi pentru a semăna cât mai bine cu cea mai celebă soră a ei, Kim Kardashian-West, înainte de această transformare bruneta arăta ca o adolescentă normală şi chiar foarte drăguţă. Ba chiar avea o inocenţă atât de rar întâlnită în ziua de azi, că mulţi fani ai familiei Kardashian-Jenner suspină după acele vremuri.

Dar situaţia e aşa cum e, când asta se cere, asta se dă. Totuşi, să ne amintim cu nostalgie de primele poze cu Kylie pe când era pură şi neoperată estetic. PS: o poză de atunci strângea 29.000 de like-uri, acum o poză cu ea strânge 1,7 milioane!

Primele selfie-uri ale sale de pe Instagram:

Mai multe