Divele Trump şi tot ce au purtat ele la summitul de la Hamburg

10 iulie 2017   News

Pentru femei şi unii dintre bărbaţi, summitul politic de la Hamburg a fost şi despre modă şi rochiile purtate, în special, de soţia şi fiica preşedintelui american Donald Trump. Sau, mai bine zis, pentru aceste categorii, a fost vorba doar despre rochii.

Şi bănuim că pentru Melania Trump summitul G20 a fost o altă ocazie de a se afişa în faţa mai marilor lumii în toată splendoarea ei.

Melania, Prima Doamnă a fashionului

Pantofii din piele de şarpe purtaţi de Melania

Soţii Trump, la evenimentul de vineri seară

Vineri seară, Prima Doamnă a Americii a purtat o rochie albă cu franjuri, în stil flapper, care a făcut-o, ce-i drept, să iasă în evidenţă din rândul partenerelor de lideri politici şi-n care l-a încântat pe Vladimir Putin, cu care s-a întreţinut la dineul politic.

Detaliul pe care puţini l-au observat este că pantofii albi Christian Louboutin asortaţi rochiei sunt din piele de şarpe.

Melania, a treia de la dreapta la stânga

Alături de Prima Doamnă a Argentinei

O zi mai târziu, când Melania i-a însoţit pe ceilalţi parteneri de lideri politici la un eveniment dedicat doar acestora, soţia lui Trump a purtat o rochie gri cu imprimeu floral, completată cu o capă roşie ca focul.

Ivanka Trump şi Jared Kushner

Nici Ivanka Trump, prezentă la summit alături de soţul ei, Jared Kushner, ambii consilierii lui Donald Trump, nu s-a lăsat mai prejos în domeniul vestimentaţiei. Printre ţinutele schimbate de Ivanka s-au numărat aceste două rochii.

Fiica lui Trump, la o şedinţă G20

Una de vară, cu imprimeu alb-albastru, şi cea roz pal, cu mâneci ample, purtată atunci când i-a luat locul, temporar, preşedintelui american, la o şedinţă din cadrul summitului.

Foto: Getty Images, Hepta

Mai multe