Doamne celebre reunite la o lansare fashion: Andreea Berecleanu, însoțită de frumoasa ei fiică, Eva

21 octombrie 2024   News

Vedete feminine celebre și frumoase au participat, săptămâna trecută, la un eveniment fashion, prilej pentru noi să le admirăm în ținute elegante, de toamnă.

Evenimentul a fost o sărbătoare a individualității și a puterii feminine, cu vibe-ul energic specific brand-ului, lansare la care au participat diferite personalități din lumea mondenă: Roxana Nemeș, Andreea Berecleanu și fiica sa, Eva Zaharescu, Dana Săvuica, Diana Munteanu, Gabriela Oțil, Simona Țăranu, Albertina Ionescu, Livia Graur sau Ana Barbu.

Evenimentul a avut loc în cadrul magazinului Pinko, disponibil exclusiv în Băneasa Shopping City, care a dat startul sezonului de toamnă-iarnă 2024/25 cu o lansare spectaculoasă.

Noua colecție îmbină spiritul vibrant al anilor '90 cu o estetică contemporană, evidențiind eleganța urbană și feminitatea senzuală. Fiecare piesă reflectă un design esențial, îmbogățit de texturi contrastante și detalii strălucitoare, de la curelele din piele cu accente rock până la gențile Love Bags, care adaugă un strop de glamour prin efectele lor miroir.

Doamnele celebre prezente la această reuniune fashion au avut șansa să probeze, în premieră, piese cool din noua colecție sau chiar să cumpere haine și accesorii care să le îmbogățească garderoba. 

Vedeta Prima TV Andreea Berecleanu a fost însoțită la acest eveniment de fiica sa, Eva Zaharescu, în vârstă de 23 de ani, cele două arătând ca două surori, în niciun caz ca o pereche mamă-fiică. Dacă Andreea a ales o ținută all white pentru această ocazie, cu un pulover gri purtat pe umeri, fiica sa a avut o vestimentație foarte tinerească, cu o fustă mini și o bluză albă, cu mâneci bufante, totul completat de o pereche de cizme albe lungi.

Foarte cool, în spiritul elegant al anilor 90, au fost și celelalte vedete prezente la evenimentul de lansare a colecției de toamnă-iarnă 2024/25 a brandului Pinko, una care pune accentul pe culoare, strălucire și ieșire din anonimat, chiar și în anotimpurile mai reci.

Foto: PR, Instagram

Mai multe