Doliu în lumea filmului. Andrew Jack, actorul din "Star Wars", a murit răpus de coronavirus

1 aprilie 2020   News

Coronavirusului face victime şi din rândul vedetelor! Andrew Jack, cunoscut şi din filmul "Star Wars", a murit din cauza infecţiei cu coronavirus. 

Anunţul a fost făcut de impresara sa. Aceasta a declarat oficial că Andrew Jack în vârstă de 76 de ani a decedat din cauza infecţiei cu covid-19. Actorul a fost testat pozitiv în urmă cu doar două zile, iar apoi a fost internat în spital. În scurt timp, acesta nu a mai putut lupta împotriva virusului, s-a stins din viaţă pe când era internat în oraşul Chertsey din comitatul Surrey, Anglia.

Înainte să se stingă, acesta nu a putut să o ''vadă sau să vorbească'' cu soţia sa, de care era ''îndrăgostit nebuneşte'', ea fiind aflată în carantină în Australia,

Actorul a făcut parte din distribuţia ''Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi'', interpretându-l pe generalul Ematt, precum şi din distribuţia ''Solo: A Star Wars Story'' şi ''Episode VII - The Force Awakens''. 

Mai mult decât atât, Andrew Jack era profesor de dicţie. La cursurile lui au participat actorii Robert Downey Junior şi Chris Hemsworth.

Mai multe