Dolly Parton se recăsătoreşte

4 mai 2016   News

În cei aproape cincizeci de ani de relaţie, Carl Dean, soţul celebrei artiste, şi-a lăsat soţia să strălucească în lumina reflectoarelor, în timp ce el a preferat să stea departe de lumea celebrităţilor.

Însă cum în curând cei doi vor împlini cincizeci de ani de căsnicie, Carl a acceptat să apară în public alături de soţia sa, şi chiar să-şi reînnoiască jurămintele.

Dolly Parton a anunţat de curând că ea şi omul de afaceri în vârstă de 73 de ani se vor recăsători în cadrul unui eveniment public. ”Voi avea o rochie de mireasă superbă, căci n-am avut una mare, lungă, atunci când ne-am căsătorit, iar el va avea un costum de mire. Aşadar, ne voi îmbrăca frumos şi vom face o groază de poze”, a povestit Dolly Parton pentru revista People, marţi.

Cât despre faptul că soţul ei n-a prea apărut pe micile ecrane până acum, Dolly a explicat că acesta se fereşte de viaţa agitată creată de faimă. ”El nu-şi doreşte să fie înconjurat de nimeni altcineva, în afara de mine. Mereu m-a rugat să nu-l tărăsc în asta (faimă). Lui, pur şi simplu, nu-i place nebunia creată de celebritate.

Cu toate acestea, Dolly spune că soţul ei a fost sprijinul ei principal în viaţă: ”El este fratele, tatăl, prietenul, soţul şi iubitul meu.”

Singura fotografie de la căsătoria lor

Amintim că Dolly Parton şi Carl s-au căsătorit în 1966, în oraşul Ringgold din Georgia, iar mama cântăreţei a fost singurul martor la această ceremonie.

Mai multe