Donald Trump a făcut o glumă proastă la adresa soţiei sale, Melania. Internauţii l-au pus la zid!

21 ianuarie 2019   News

Ştim cu toţii ce umor are preşedintele american, la fel cum ştim şi că e de neoprit. Ei bine, săptămâna trecută, el a comis-o din nou, iar ţinta ironiilor lui a fost nimeni alta decât soţia lui, Melania.

Donald Trump a găzduit un eveniment oficial la Casa Albă, avându-i invitaţi pe cei din echipa de fotbal american Clemson Tigers, după ce aceştia au câştigat College Football National Championship.

În deschidere, preşedintele american poate fi auzit cum spune o glumă, catalogată ”sexistă” de către internauţi, la adresa soţiei sale, Melania Trump. „A trebuit să fac o alegere, să vă ofer ceva de mâncare. Aşadar, să vă dăm nişte salate micuţe preparate rapid de Prima Doamnă alături de a Doua Doamnă sau comand 1000 de hamburgeri Big Mac?”, a fost comentariul lui Trump.

Şi deşi comentariul lui a stârnit râsul celor prezenţi, internauţii, care au urmărit online intervenţia, n-au privit cu ochi buni comportamentul misogin al lui Donald. Mulţi utilizatori de Twitter au considerat că gluma este ”sexistă”, preşedintele sugerând că Prima Doamnă şi propria sa fiică a trebuit să treacă la cratiţă. 

Mai multe