Donald Trump a invitat-o în oraş pe Salma Hayek. Care a fost răspunsul actriţei?

12 iunie 2017   News

Joi, simpatica actriţă în vârstă de 50 de ani a mers în emisiunea ”The Daily Show with Trevor Noah”, în cadrul căreia a făcut câteva dezvăluiri incendiare. Printre acestea s-a numărat şi istorisirea unui moment în care Donald Trump a flirtat cu ea, deşi ea avea iubit, cu care, culmea, acesta era prieten!

A povestit cum Donald Trump s-a dat la ea cândva

Jovială cum o ştim, Salma Hayek a mărturisit că actualul Preşedinte al Statelor Unite ale Americii s-a dat la ea cândva, deşi, iniţial, îşi ascunsese intenţiile şi se împrietenise cu iubitul ei.

Actriţa a povestit că se afla la un eveniment alături de iubitul său când Donald Trump i-a oferit sacoul său, văzând-o că îi este frig. ”Eram la un eveniment cu iubitul meu. (...) A fost atât de fermecător, atât de drăguţ. Mi-a spus „Bună!”, s-a prezentat, totul a fost foarte drăguţ.”, şi-a amintit Salma.

Salma a mărturisit că a fost şocată de propunerea lui Trump

Apoi, starul hollywoodian a povestit că Donald s-a împrietenit cu iubitul ei, ascunzindu-şi perfect adevăratele intenţii. ”L-a invitat să cineze după petrecere. Am mers şi-n tot acel timp a vorbit numai cu el. Ne-a invitat şi în Atlantic City, ca mai apoi să facă schimb de numere de telefon cu iubitul meu şi cu mine. După acest moment, n-a mai vorbit niciodată cu iubitul meu”, îşi aminteşte, amuzată, actriţa de 50 de ani.

”Imediat după, mă sună şi mă invită în oraş, iar eu îi zic <<Şi cum rămâne cu prietenul meu? Eşti nebun? Mă inviţi în oraş? Ştii că am iubit>>. După care îmi răspunde <<Nu e suficient de bun pentru tine. Nu e important. Nu e suficient de important pentru tine. Tu trebuie să ieşi cu mine>>”, a povestit, animată, Salma, în timpul emisiunii ”The Daily Show with Trevor Noah”.

De altfel, nu e prima oară când Salma Hayek vorbeşte despre Donal Trump în public. În luna aprilie, actriţa mexicană a abordat şi problema zidului pe care Preşedintele Americii l-a propus ca soluţie pentru securizarea frontierei de sud a Statelor Unite. ”E o soluţie şi o propunere idioată. Fie că se construieşte, fie că nu, nimeni nu a oferit un buget real în legătură cu el - ştim doar că e vorba despre miliarde şi miliarde de dolari. Zidul nu e soluţia”.

foto: Comedy Central

Mai multe