Donald Trump, gafă uriaşă în timpul unei conferinţe de presă despre dezastrul din Puerto Rico

4 octombrie 2017   News

Nu e tocmai o surpriză faptul că Donald Trump declară vrute şi nevrute la TV. Surprinzător e că nici acum, când e preşedintele Statelor Unite ale Americii, nu reuşeşte să-şi controleze discursurile şi să cenzureze informaţiile care ar fi nepotrivite.

La conferinţa de presă după Uraganul Maria care a lovit Puerto Rico

Ei bine,  la cea mai recentă apariţie în public a lui a făcut fix asta. A încercat să facă o glumă, neţinând cont că nu era nici locul şi nici timpul potrivit! Donald Trump a mers, zilele trecute, alături de soţia lui, Melania Trump, şi de Guvernatorul Ricardo Rossello, în Puerto Rico pentru a estima daunele şi pentru a vorbi despre bugetul statului disponibil în aceste cazuri.

Puerto Rico după Uraganul Maria

Din păcate, la un moment dat, în timpul conferinţei de presă ţinută în Puerto Rico, Donald Trump a considerat potrivit să facă o glumă despre bugetul precar în urma Uraganului Maria, care a cauzat pagube materiale semnificative. ”Urăsc să spun asta Puerto Rico, dar ne-ai aruncat bugetul statului pe geam”, a fost remarca preşedintelui american.

Le-a dat sinistraţilor... prosoape de hârtie

Donald a fost interesat şi de bilanţul morţilor şi răniţilor, precizând, ulterior, că Urganul Maria nu a fost o ”catastrofă reală precum Katrina”, atunci când s-au înregistrat 16 decese. Iar dacă credeaţi că asta e tot ce s-a întâmplat în timpul vizitei lui Trump, vă înşelaţi. La un moment dat, preşedintele american a considerat potrivit să arunce suluri de prosoape de hârtie sinistraţilor adunaţi într-o biserică, ca şi cum ar fi aruncat o minge la coş. Urmăriţi un video şocant!

Mai multe