Donald Trump l-a făcut prost pe Robert De Niro

27 aprilie 2011   News

Război între celebrul mogul şi legendarul actor! Totul a început weekendul trecut, la un eveniment din cadrul Festivalului de Film Tribeca, găzduit de prezentatorul de la postul TV NBC, Brian Williams. Cu acest prilej, De Niro a declarat:

Război între celebrul mogul şi legendarul actor! Totul a început weekendul trecut, la un eveniment din cadrul Festivalului de Film Tribeca, găzduit de prezentatorul de la postul TV NBC, Brian Williams.

Cu acest prilej, De Niro a declarat: „Nu vreau să dau nume, dar unele persoane care apar în ştiri... fac anumite afirmaţii despre alţi oameni pe care nici măcar nu şi le pot susţine”. Cuvintele l-au atins direct pe Trump, recunoscut deja pentru remarcile sale acide la adresa mai multor vedete, printre care Jerry Seinfeld, Bill Cosby, Barack Obama şi alţii. Atât i-a trebuit omului de afaceri. „Îmi place cum joacă De Niro, dar, să fim serioşi, aici n-avem de-a face cu Albert Einstein”, a spus Trump în ediţia de luni a emisiunii Fox &Friends, de la Fox TV – adăugând că actorul „nu este cel mai deştept din curtea şcolii”. Reacţia mogulului i-a şocat chiar şi pe cei mai înfocaţi susţinători ai săi.

Foto: Northfoto

Mai multe