Donna din Beverly Hills, 14 ani de căsnicie, cinci copii şi multe lupte financiare. Tori nu a reuşit să se bucure de averea lui Aaron Spelling

23 mai 2020   News

Actriţa Tori Spelling, în vârstă de 47 de ani, s-a născut într-una dintre cele mai bogate familii de la Hollywood. A devenit faimoasă la nivel mondial datorită rolului din seria de succes „Beverly Hills”. Ani mai târziu, viaţa ei a luat o întorsătură neaşteptată, iar acum se luptă cu problemele financiare.

Tatăl ei este celebrul producător de televiziune Aaron Spelling, aşa că tânăra Tori şi-a petrecut anii de tinereţe într-un lux incredibil. A crescut în Los Angeles, într-o vilă cu 123 de camere, care se întinde pe mai mult de 56.000 de metri pătraţi. Cu toate acestea, ea s-a străduit să-şi găsească drumul şi să rămână pe linia de plutire.

A avut implicată în numeroase scandaluri de-a lungul anilor şi a devenit regina controverselor. Personajul Donna Martin din serialul „Beverly Hills” i-a adus  faima şi astfel au început necazurile. Aaron Spelling a negat că ajutat-o să obţină rolul, deşi era producătorul serialului.

A dat o audiţie pentru rolul Andreea, dar Donna s-a potrivit mai bine până la urmă. Toate cele 10 sezoane ale producţiei au avut un succes imens, iar asta a ajutat-o pe Tori să se separe de familie din punct de vedere financiar. Când serialul s-a încheiat definitiv, în 2010, Tori a continuat să trăiască viaţa luxoasă de la Hollywood şi, ulterior, a experimentat primele ei probleme cu banii. Cu toate acestea, nu i-a cerut ajutorul tatălui ei.

Într-o carte din 2013 „Spelling It Like It Is”, blonda a scris că i-a fost greu atunci. Nu cunoscuse niciodată o viaţă fără lux şi nu putea să renunţe la multe lucruri, chiar dacă ştia că nu este în regulă. Adesea se muta de la o casă la alta, pierzând milioane în acestei tranzacţii.

În plus, nu s-a văzut niciodată în postura fetei bogate, al cărei tată plăteşte pentru tot, şi a dezvăluit că ar prefera falimentul înainte ca acest lucru să se întâmple. Pentru a reveni pe picioarele ei, a acceptat roluri în „Scary Movie 2” şi filme pentru televiziune „A Carol Christmas” şi „Hush”.

În 2004, ea s-a căsătorit cu actorul Charlie Shanian, dar au divorţat în 2006. Pe platouurile de filmare de la „Mind Over Murder”, l-a cunoscut pe cel de-al doilea şi actualul ei soţ, Dean McDermott. S-au căsătorit în 2006 şi sunt împreună de atunci. În acelaşi an, ea şi-a pierdut tatăl. Deşi averea acestuia era estimată la 500 de milioane de dolari, actriţa şi fratele ei, Randy, au primit doar 800.000 de dolari de fiecare. Restul s-au dus la mama lor, cu care Tori nu a fost niciodată în relaţii bune. Tori îşi aminteşte şi acum de un prânz în familie când tatăl ei i-a spus că va fi bine, pentru că el a avut grijă de toate.

După ce a născut primul ei copil, problemele financiare au devenit tot mai mari.  Actriţa şi soţul ei au astăzi cinci copii. Când American Express i-a intentat un proces de 38.000 USD, mama ei i-a oferit ajutorul. Tori a făcut tot ce a putut pentru a câştiga bani, aşa că a început să îşi expună familia şi viaţa privată în diferite reality- show-uri. De asemenea, a înfăţişat-o pe Donna într-o continuare a serialului „Beverly Hills”.

Ultima lovitură financiară pe care blonda a primit-o a fost un proces fiscal, pentru 259.000 de dolari, pe care îi avea de achitat către stat. În 2011, Tori şi Dean şi-au vândut casa pentru a achita datoria. În 2016, Dean abia a scăpat de închisoare, asta după ce nu i-a plătit pensia fostei sale partenere de viaţă.

Recent, au achiziţionat o vilă de 3,7 milioane de dolari, dar au datorii mari de plătit. Amândoi lucrează la un nou reality show acum şi au contracte mari, aşa că lucrurile s-ar putea îndrepta. Dean şi Tori spun că toate aceste lupte le-au sudat relaţia şi că cei 14 ani de căsătorie i-au unit şi mai mult, i-au făcut să fie acolo unul pentru celălalt.

Mai multe