Drake, încă îndrăgostit de Rihanna? Uite ce surpriză i-a făcut de ziua ei!

22 februarie 2017   News

Este un adevăr cunoscut de toată lumea faptul că Drake şi Rihanna sunt meniţi să fie împreună, doar şi-au făcut tatuaje identice cu rechin la tatoo artistul, Keith, în New York. După ce s-au afişat public anul trecut, în cadrul mai multor concerte şi evenimente de covorul roşu, au sfârşit separaţi, Riri foarte dezamăgită, iar Drake flirtând cu diva Jennifer Lopez. Dar e clar că rapperul încă nu a dat-o uitării pe excentrica Rihanna.

Pentru că niciodată nu te poţi opune dorinţelor inimii, Drake şi-a arătat din nou sentimentele puternice care încă există pentru cântăreaţă, de data aceasta în public. În timpul unui concert în Dublin, Drake a dorit să-i facă o dedicaţie fostei, chiar de ziua ei. Nu este pentru prima dată când interpretul piesei "Hotline Bling" devine sentimental când vine vorba de Riri. În trecut, el a recunoscut faptul că artista are un loc special în inima lui şi că mereu vor exista sentimente pentru ea.

Rapperul a oprit ultimul său concert pentru a îi ura ”La mulţi ani” Rihannei, dar într-un mod mai inedit. "E ziua cuiva azi, o persoană faţă de care simt o dragoste profundă şi pe care o respect. În loc să îi cânt ”La mulţi ani”, am ales să îi transmit altfel”, a spus el, după care a început să cânte un hit la care cei doi au colaborat, piesa "Work".

Foto: Arhiva OK!, Twitter, Instagram

Mai multe