Drama Alexandrei Velniciuc. Actriţa a găsit acum puterea să îşi spună povestea vieţii: "Alergam după femei pe stradă şi le strigam mama"

7 iulie 2020   News

Alexandra Velniciuc urcă pe scena teatrelor din România şi face spectacol. La televizor apare destul de rar, dar impresionează atunci când o vedem pe sticlă. Şi-a spus acum povestea, una plină de suferinţă chiar din primii ani de viaţă. A fost abandonată de mamă!

Are 39 de ani şi o carieră de succes pe scena teatrelor de la noi. A jucat o mulţime de roluri, multe de suces, dar de cel mai important a fost privată: de rolul de fiică din viaţă reală. Alexandra Velniciuc şi-a spus povestea acum, una încărcată de emoţie, de suferinţă. Actriţa a mărturisit că la doi ani a fost părăsită de cea care i-a dat naştere. I-a fost îngrozitor de greu, avea nevoie de prezenaţa mamei. 

Aşa sa întâmplat că striga pe stradă alte femei "mama": "Alergam după femei blonde pe stradă şi le spuneam mama. Eu am avut mai multe mame, am fost privilegiată. (...) M-am născut într-o familie în care cel mai important lucru a fost nu ce profesie au avut, ci faptul că au suflet. De artişti sau nu, sunt oameni cu suflet", a spus Alexandra Velniciuc la „Acces Direct”.

Mama a decis să plece în Italia, iar ea a rămas în România. Acum, îi mulţumeşte acesteia pentru decizia luată. Aşa a învăţat să fie responsabilă de mică, să se descurce singură: "Mama a decis să plece şi cu mintea mea de acum îi mulţumesc din tot sufletul că a decis asta, pentru că eu m-am format altfel şi pentru că sunt convinsă că dacă ar fi rămas aici, aş fi avut o viaţă frumoasă, dar aş fi fost un copil răzgâiat de doi ani", a mai adăugat actriţa. 

Alexandra Velniciuc a învăţat să trăiască fără mama sa: "Aşa, provocându-mi un şoc plecarea ei, m-a mobilizat, m-a învăţat ce înseamnă suferinţa reală, că eu am plâns după mama de am rupt. M-a învăţat ce înseamnă demnitatea în suferinţă. Ştiam că nu am ce face. Mama trăia, dar era acolo"

Foto: Facebook

Mai multe