Drama Brendei din Beverly Hills. Actriţa a făcut publică lupta ei cu cancerul

20 iulie 2016   News

Anul trecut, în august, actriţa de 45 de ani a anunţat că suferă de cancer la sân şi, de atunci, Shannen Doherty îşi ţine la curent fanii de pe conturile sociale cu lupta ei cu teribila maladie.

Shannen, înainte de a-şi rade părul

Ieri, actriţa care a interpretat-o pe Brenda în serialul Beverly Hills, 90210 a postat o serie de fotografii care documentează un episod foarte greu legat de tratamentul împotriva cancerului: tăierea părului.

În cele şase fotografii, o putem vedea pe Shannen mai întâi izbucnind în lacrimi, înainte de a merge mai departe şi a-şi rade părul.

Evident, actriţa a fost susţinută în aceste momente de prieteni şi rude, aceste persoane apărând şi într-o serie de selfie-uri pe care actriţa şi le-a făcut cu noul ei look.

Cu toate acestea, zâmbetul care i-a reapărut pe chip lui Shannen ne arată că vedeta nu s-a lăsat doborâtă de transformarea pe care a trebuit s-o facă.

Din păcate, tratamentul pe care este nevoită să îl facă împotriva cancerului o împiedică să mai poată rămâne vreodată însărcinată, aşa cum chiar vedeta a mărturisit.

Fotografii de la nunta actriţei din 2011

O veste tristă, căci atât actriţa, cât şi soţul ei, fotograful Kurt Iswarienko, cu care s-a căsătorit în 2011, îşi doreau copii cât mai repede.

Mai multe