Drama care zguduie viaţa Simonei Gherghe. Ce a păţit prezentatoarea TV

4 mai 2020   News

S-a bucurat de dragostea strănepoţilor, apoi a plecat brusc. Suferinţă fără margini pentru Simona Gherghe. Prezentatoarea TV şi-a pierdut bunica.

"Şi ai plecat, mamaie... În prima zi de mai, în luna luminată. În ultimii ani, pe toţi cei care treceau să te vadă, îi întrebai dacă vor veni la înmormântarea ta. N-am fost decât opt inşi, c-aşa-i în stare de urgenţă... Cu măşti pe faţă, fără să ne putem îmbrăţişa, măcar.

Ţi-ai fi dorit o pomană cu pizza, mâncarea ta preferată. N-a fost să fie nici asta, dar o să am grijă să mănânce multă lume pizza. De trei zile şi trei nopţi, mi-am retrăit toată copilăria, scene întregi din vacanţele de la ţară, raiul pe pământ, pe care le credeam uitate. Cumva, toata viaţa mi-am imaginat ca, atâta vreme cât avem bunici pe pământ, rămânem copii. De trei zile, mamaie, m-am făcut mare. Las fotografiile astea aici, ca să rămână. Sunt făcute la ultima noastră întâlnire, în noiembrie, când ţi-am adus-o şi pe Ana. De atunci, nu ne-am mai întâlnit decat pe whatsapp. Aşa îl vedeai şi pe Vlad, Ionuţ, cum îi ziceai tu, căci îţi poartă numele. Drum lin, mamaie Ioana! Să-l pupi şi pe tataie când vă întâlniţi, acolo sus! Sunteţi amandoi în inimile noastre!", a fost mesajul postat de Simona pe o reţea de socializare.

Mai multe