Drama continuă! Speriată să fie de 4 ori divorțată, J.Lo îl imploră pe Ben Affleck să se-ntoarcă la ea

19 iunie 2024   News

Jennifer Lopez n-are de gând să renunțe fără luptă la iubirea vieții ei, așa cum l-a numit pe Ben Affleck.

Mai exact, Jennifer Lopez nu vrea să divorțeze, chiar dacă cel care i-a devenit soț în 2022, Ben Affleck, a luat-o pe acest drum și este hotărât să pună capăt căsătoriei lor, conform celor scrise de OK! America.

Un articol publicat în revistă pe 16 iunie, care a citat o sursă anonimă, susține că Lopez „se agață încă de posibilitatea ca ei să poată schimba lucrurile în bine”.

„Ea l-a rugat să dea o a doua șansă căsătoriei lor”, a spus sursa citată de OK!. Chiar și așa, se zvonește că Ben Affleck este hotărât să divorțeze, deși cuplul nu a confirmat, încă, această veste. „Divorțul are loc, este doar o chestiune de timp”, a continuat sursa respectivă. Articolul vine în aceeași zi în care Lopez a postat un omagiu surprinzător de Ziua Tatălui lui Affleck, într-un story pe Instagram, numindu-l „eroul nostru” și incluzând o imagine de arhivă cu soțul ei, din filmul Pearl Harbor.

Sursa citată mai sus a mai declarat că Affleck le-a spus prietenilor că vrea să iasă din acest mariaj, referindu-se la căsătoria cu Lopez ca fiind o călătorie pe un „montagne russe”.

„Ben le spune prietenilor că așteaptă cu nerăbdare următorul capitol. Își dorește o viață senină și liniștită, iar scăparea din acest roller coaster va fi o ușurare pentru el.”

Pe de altă parte, dacă e să se întâmple, cei doi vor să divorțeze „într-un mod civilizat și să facă tranziția cât mai lină pentru copiii lor”, a mai relatat revista.

Cu toate acestea, alte surse sunt contradictorii în ceea ce privește atitudinea lui Lopez față de un posibil divorț. „Jenny s-a săturat. A încercat cu adevărat, dar nu poate face mai mult, este din ce în ce mai rău”, a declarat o sursă pentru Daily Mail, pe 14 iunie.

Sursa, descrisă drept apropiată lui Lopez, a declarat că nu este ușor să fii căsătorit cu Affleck.

„Ben este un tip grozav, dar poate fi morocănos și deprimant. Cred că lumea a văzut asta în fotografii, ca atunci când au fost împreună la Premiile Grammy, anul trecut. Nu zâmbește deloc. Dacă lumea l-ar vedea cum e cu adevărat, nu ar ataca-o pe ea!”, a mai declarat sursa citată de Daily Mail.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe