Dramă fără margini pentru Florin Pastramă! Brigitte a pierdut sarcina şi s-a îngrăşat 10 kilograme: „A trebuit să mă refac psihic“

3 octombrie 2019   News

Brigitte şi Florin Pastramă au trecut prin clipe grele în ultimele luni, după ce s-au căsătorit şi părea că soarta le-a surâs.

Din păcate, cele două vedete care s-au cunoscut la „Ferma. Un nou început“ au avut parte de o lună de miere pe care nu o vor uita niciodată, nu pentru că totul ar fi fost roz, ci pentru că în timpul vacanţei au aflat o veste tristă.

Brigitte a dezvăluit la Pro TV că, imediat după nuntă, a făcut un tratament hormonal în urma căruia s-a îngrăşat 10 kilograme şi a rămas însărcinată, însă a pierdut sarcina după câteva săptămâni.

„Ne-am dorit să ne mărim familia, dar n-a fost să fie. Încă mai încercăm să avem un copil. Am fost gravidă, dar am pierdut sarcina la două-trei săptămâni. A fost o sarcină asistată, am făcut un tratament hormonal şi m-am îngrăşat zece kilograme. Cine spune că nu te îngraşi când faci înseminare artificială, minte. La o clinică de la noi am fost, a doua zi după nuntă, pentru că Florin şi-a dorit foarte mult un copil. Însă nu a fost cea mai reuşită procedură, din moment ce am pierdut sarcina la doar trei săptămâni. Eram în vacanţă când am pierdut sarcina şi a fost foarte greu. A trebuit să mă refac şi fizic, şi psihic. Acum totul este bine, mai am puţin şi-mi revin şi cu greutatea.  Am renunţat la ideea de înseminare artificială şi vom merge pe varianta naturală, cu voia lui Dumnezeu“, a spus Brigitte.

Mai multe