Dramă în familia ”Seinfeld”. S-a stins una dintre cele mai îndrăgite prezenţe ale serialului, cunoscută şi ca ”iubita lui James Dean”

18 aprilie 2022   News

Care dintre fanii serialului nu-şi aminteşte celebrul moment: ”Alege un pahar, doamnă Seinfeld, alege un pahar.”

Mama lui Jerry, distinsa Ms. Seinfeld şi-a luat rămas bun din această lume. Actriţa Liz Sheridan s-a stins la vârsta de 93 de ani. Înainte de a fi cunoscută pentru rolul său din celebrul sitcom, oamenii o ştiau drept ”iubita lui James Dean”.

Potrivit TMZ, starul s-a stins vineri, în jurul orei 2.30 AM, din cauze naturale. Sheridan a jucat-o cu mare succes pe mama super protectoare a simpaticului Jerry Seinfeld din 1990, până în 1998.

Este singura vedetă, în afară de cele 4 principale, care a jucat în toate cele 9 sezoane ale producţiei de succes. ”Jerry Seinfeld” i-a adus un omagiu mamei sale din film pe pagina sa de Twitter. ”Liz a fost mereu cea mai dulce, drăguţă şi amabilă mamă TV pe care un fiu şi-ar dori-o. Mă liniştea prezenţa ei de fiecare dată. Sunt norocos că am cunoscut-o”, a scris starul Seinfeld.

Incredibil, dar moartea sa vine la doar două săptămâni după decesul actriţei care a jucat-o pe Estelle, mama lui George. Întocmai ca Sheridan, şi Estelle Harris avea tot 93 de ani. În serial erau mereu la concurenţă şi pare că şi în eternitate s-au grăbit să se ajungă una pe alta.

Mai multe