Drama lui Celine Dion. De ce a slăbit atât de tare şi ce o consumă, zi de zi?

3 aprilie 2019   News

Aspectul ei fizic, vizibil slăbit, a stârnit controverse în ultima săptămână. Pusă în faţa situaţiei, Celine Dion a fost nevoită să recunoască ce o face să slăbească fără măsură şi ce o consumă cel mai tare de când a murit soţul ei, Rene Angelil.

Celine Dion a acordat un interviu sincer celor de la Good Morning America, săptămâna aceasta, în care a vorbit despre greutatea ei îngrijorătoare, dar şi despre drama pe care o trăieşte de când a murit partenerul cu care a trăit 20 de ani, Rene Angelil.

La trei ani de la moartea partenerului ei de viaţă, starul internaţional a vorbit despre presiunea de a fi singur părinte a trei copii. ”Rene îmi dădea putere, tărie şi pozitivism. Iar acum, e clar că nu pot să le fiu şi tată, dar am o slujbă-dublă ca părinte. Eu sunt „părinţii”. Eu am rolul cel mare. Iar copiii au crescut, şi îi văd, şi mă uit la ei, şi-mi zic că noi doi am făcut o treabă atât de bună. Sunt atât de mândră”, a recunoscut Celine despre greutăţile cu care se confruntă zi de zi.

Are chiar şi un sfat pentru cei care trec prin astfel de tragedii, care le schimbă complet cursul vieţii: ”Nu încetaţi să trăiţi. Priviţi înainte! Astăzi e prima zi din restul vieţii mele. Şi ştiu că nu am de ce să îmi fac griji”.

Totuşi, Celine Dion spune că greutatea ei n-ar trebui să fie îngrijorătoare, căci la 51 de ani se simte ”mai sexy”, ”mai puternică”: ”E o putere care vine la pachet cu această maturitate. Mă simt mai puternică, mai frumoasă, mai cu picioarele pe pământ.”. Vezi galeria foto!

Mai multe