Drama lui Leo Iorga continuă: nu mai poate merge deloc! Soţia lui, dezvăluiri cutremurătoare din spital

1 noiembrie 2019   News

De câţiva ani, viaţa lui Leo Iorga pare a fi ca un adevărat carusel: are momente când urcă, şi se simte bine, dar are şi momente când este în picaj şi ajunge internat în spital.

Din păcate, după ce s-a simţit mai bine, artistul are din nou probleme şi a ajuns din nou pe mâna medicilor, iar soţia lui a dezvăluit pentru Ciao că Leo Iorga nu mai poate merge.

„A revenit o pneumonie care credeam că s-a stins. În august o făcuse, când s-a operat la picior. De atunci el n-a mai putut să meargă. Am început voiajul prin spitale, să spunem. Din 12 august am umblat numai prin spitale. Ca să se recupereze a făcut şi o radioterapie, pentru că boala asta a ajuns la nivelul părţii osoase, la picior. De asta s-a şi operat la picior, ca să poată să meargă. I-a montat o tijă. A avut ghinionul de a face pneumonie, de atunci n-a mai mers. Din acest motiv a aparut şi la spectacol, pe scenă, în cărucior, la Arenele Romane. A fost un spectacol foarte mare şi a mers şi el pe scenă la ultima piesă pe care au cântat-o împreună. A cântat cum a putut, că are oxigenarea slăbuţă, având o boală a respiraţiei“, a spus Paula, soţia lui Paul Iorga.

Mai multe