Drama prin care trece Jessica Simpson

15 noiembrie 2016   News

Blondina a fost devastată de veştile proaste pe care le-a primit în ultima vreme cu privire la starea sănătăţii unui membru apropiat de familie.

Tatăl vedetei, Joe Simpson, a fost diagnosticat cu cancer la prostată, iar fotograful de 58 de ani a confirmat acum cruntul diagnostic pe care l-a primit în septembrie. Joe a trecut şi printr-o operaţie de înlăturare a tumorii şi, după o perioadă absolut necesară de recuperare, şi-a reluat activitatea.

“Se simte bine acum şi este optimist”, a declarat un apropiat de-ai familiei. “În toată această perioadă dificilă, s-a bucurat de dragostea şi sprijinul familiei şi al prietenilor”, conchide sursa. Medicii sunt şi ei optimişti în ceea ce priveşte starea sănătăţii lui Joe, care s-a întors deja la treabă şi încearcă să-şi menţină un stil de viaţă mai sănătos.

Joe Simpson a confirmat acum diagnosticul primit în septembrie, de cancer la prostată

Simpson este pasionat de fotografie şi se concentrează acum pe hobby-ul său de ani de zile. Se pregăteşte pentru o şedinţă foto în Japonia, unde va face coperta revistei Nation-Alist. În tot acest timp, Jessica (36) i-a fost alături tatălui său, dar a şi sărbătorit aniversarea de şase ani a căsniciei cu Eric Jahnson, cu care are doi copii.

Mai multe