Drama trăită de Andreea Marin. Mama, la doar 36 de ani, i s-a stins în braţe: "Acum ar fi fost o bunică încărunţită"

11 mai 2020   News

Emoţionată, suferindă, Andreea Marin nu uită de mama sa. Chiar dacă a pierdut-o în urmă cu mulţi ani de zile, vedeta e cu gândul la ea. 

În urmă cu 33 de ani, în 1987, un accident tragic de maşină avea loc. Andreea Marin şi sora sa, Cristina, care avea 4 ani, se aflau în maşina condusă de tatăl ei, care pe atunci avea 38 de ani. O altă maşină a scăpat de sub control şi a intrat în maşina familiei Marin. Mama a murit chiar în braţele vedetei. O durere imensă a trăit atunci, nici măcar acum, la 45 de ani nu poate uita acele clipe. 

Acum, imaginea mamei e mai prezentă ca niciodată. Ar fi împlinit 69 de ani. Astfel, Andreea Marin a scris pe reţelele de socializare: 

"Ar fi fost o bunică încărunţită împlinind 69 de ani azi, cu riduri împodobindu-i chipul blând şi frumos, dacă nu s-ar fi stins în braţele mele la doar 36. Acolo s-a oprit pe pământ, ca să devină înger în cer. Mulţumesc pentru tot ce mi-ai dăruit, mamă, sper ca îmi auzi nu doar glasul, ci şi fiecare bătaie de inimă..."

Şi mai greu e pentru Andreea Marin acum. În urmă cu 4 ani, în 2016, tatăl său a murit. 

Andreea Marin, în lacrimi la amintirea tatălui: "A devenit înger în urma unui atac de cord"

În urmă cu câteva luni, Andreea Marin a acordat un interviu în exclusivitate OK! Magazine. Şi-a adus aminte de tatăl său, de toate bucuriile pe care le-au trăit împreună. Acum face lucruri bune pentru oamenii din jur, mai ales că pe acesta nu l-a putut ajuta din punct d evedere medical: 

"Tată meu a devenit înger cu puţin timp în urmă, în urma unui atac de cord, deci sunt implicată şi sufleteşte în această poveste. E adevărat şi probabil lucrurile cele mai bune în viaţă le facem când avem o motivaţie personală." Tatăl a fost precum un stâlp pentru ea, o susţinere necondiţionată şi în clipele de fericire şi în cele de tristeţe:  "Aş vrea ca privindu-mă de acolo de sus, părinţii mei, care nu mai sunt pe pământ, să simtă că au făcut o treabă bună."

Foto: Facebook

Mai multe