Drew Barrymore trece la cratiţă

25 aprilie 2013   News

De când e mămică, actriţa are tot mai multe preocupări casnice, în principal legate de bucătărie. Iar, mai nou, are în plan să realizeze o emisiune televizată cu tematică gastronomică.

De când e mămică, actriţa are tot mai multe preocupări casnice. Iar, mai nou, are în plan să realizeze o emisiune televizată cu tematică gastronomică. Drew, care şi-a perfecţionat talentele culinare după ce s-a căsătorit cu Will Kopelman şi după ce a născut-o pe fiica lor, Olive, în 2012, spune că a devenit obsedată de concursurile culinare transmise la televizor.

Ea spune că, în timpul sarcinii, a urmărit „toate reality show-urile culinare“, iar acum a decis să treacă în spatele camerelor de filmat pentru a produce un show culinar propriu, intitulat "Knife Fight", pentru postul de televiziune american Esquire Network.

Actriţa recunoaşte că a devenit fascinată de gastronomia italiană şi că intenţionează să călătorească într-o bună zi în Italia, pentru a învăţa de la maeştri bucătari locali secretele unor mese de familie sănătoase şi gustoase.

Şi, pentru a-şi convinge fanii că e complet dedicată acestui nou proiect, a început să posteze pe contul său de Facebook diferite reţete, după ce, de Crăciun, Ellen DeGeneres, în emisiunea căreia a gătit prima oară în faţa camerelor de filmat, a încurajat-o să facă o emisiune culinară.

Foto: pagina personală

Mai multe