Duane Chapman, starul reality show-ului "Dog&Beth: On The Hunt" de la AXN, spitalizat după decesul soţiei

17 septembrie 2019   News

Rămas văduv în urmă cu aproape trei luni, celebrul vânător de recompense a dezvoltat o afecţiune cardiacă, pentru care a fost internat de urgenţă.

Fanii unuia dintre cele mai îndrăgite reality show-uri din America au din nou emoţii pentru idolul lor, Duane Chapman (66). După ce a rămas singur după moartea soţiei şi partenerei sale de show, Beth Chapman, decedată în iunie în urma unui cancer laringeal, acesta a început să aibă crize cardiace, care l-au adus în pragul colapsului.

Potrivit medicilor care l-au examinat de urgenţă ieri, când a fost internat cu palpitaţii puternice într-un spital din Colorado, aşa-numitul Dog The Bounty Hunter are nevoie de o intervenţie chirurgicală la nivelul cordului.

Pentru un om obişnuit să meargă la sală şi să aibă o viaţă activă, această afecţiune pare să aibă la bază şocul suferit de pierderea soţiei, cu care era împreună din 1995, avea 4 copii şi alături de care îşi construise o carieră de succes. 

Duane "Dog" Chapman a fost vânător de recompense toată viaţă. Şansa lui la celebritate a apărut când a fost prezentat într-o emisiune despre oameni cu meserii neobişnuite. Pentru că episodul a avut succes, lui Duane i s-a oferit propria emisiune în 2004, "Dog & Beth: On The Hunt" pe CBS Reality, unde arăta cum prindea infractori periculoşi pentru a încasa recompensele puse pe capul lor. 

În 2007, a lansat şi o carte biografică în care povesteşte tumultoasa lui viaţă, care l-a dus inclusiv la închisoare. Show-ul şi cartea au avut succes şi pentru că Duane este o apariţia „specială”, cu hainele lui ciudate, părul lung vopsit şi bronzul exagerat. 

Acum, pe micile ecrane rulează un alt sezon, intitulat Dog's Most Wanted.

Mai multe