Ducii de Sussex, la premiera filmului The Lion King. Ce sfaturi au primit proaspeţii părinţi, Meghan şi Harry, de la Beyonce şi Jay-Z?

15 iulie 2019   News

Aseară a avut premiera filmului The Lion King, la care au fost prezente două dintre cele mai faimoase cupluri din lume – Beyonce şi Jay-Z, dar şi Meghan Markle şi Prinţul Harry. Ca părinţi ai lui Blue Ivy şi ai gemenilor Rumi şi Sir, cântăreaţa şi celebrul rapper s-au simţit îndreptăţiţi să le ofere Ducilor de Sussex sfaturi despre viaţa cu copii.

Meghan (37) şi Harry (34) au primit sfaturi părinteşti de la Beyonce şi Jay-Z, la premiera europeană a filmului The Lion King, din Leicester Square. Cântăreaţa i-a spus ducesei că Archie e “atât de frumos”, în timp ce Jay-Z a ţinut să prezcizeze că e necesar, ca proaspeţi părinţi, să îşi găsească, cât de des posibil, timp şi pentru ei.   

Ducesa a uimit audienţa cu o rochie neagră, creată de designerul Jason Wu, care a costat 3.454 de lire sterline.

Apariţia poaspetei mămici la această premieră este cea de-a treia apariţie a ei în public de săptămâna aceasta. Meghan a provocat rumoare weekendul trecut, când şi-a botezat fiul, dar a refuzat să spună cine au fost naşii micuţului.

Cu toate că se află încă în concediu maternal, Meghan şi-a făcut a doua apariţie publică într-un singur weekend. Sămbătă a fost în tribuna finalei de la Wimbledon, pentru a privi meciul dintre prietena ei, Serena Williams şi tenismena noastră, Simona Halep, iar ieri, duminică, Markle a mers, însoţită de soţul ei, la premiera filmului The Lion King.

Meghan, la meciul Simonei Halep, din weekend

Apariţiile din weekend ale ducesei vin după o săptămână în care Meghan s-a confruntat cu mari critici din partea publicului, care-i condamnă secretomania ocazională şi pretenţiile exagerate pe care presa susţine că le are. Totuşi există destui susţinători de-ai pretenţioasei ducese, iar sentimentul ei este reciproc.

“Vă iubim!”, le-a spun Meghan celor doi entertaineri. După care Harry a adăugat: “Noi am fost destul de ocupaţi în ultima vreme…”. “Felicitări pentru naşterea copilului!”, i-a spus Jay-Z prinţului şi i-a strâns mâna prieteneşte, zâmbindu-i, în acelaşi timp, şi lui Meghan.

“Şi ce mai fac gemenii voştri?”, a întrebat Harry, făcând referire la Rumi şi Sir, născuţi în 2017. “Nu sunt aici, cu noi. Nu ne însoţesc în fiecare călătorie. I-am lăsat acasă. Dar le-ar fi plăcut foarte mult să fie aici, cu noi”, a răspuns Beyonce.

Cele două cupluri s-au simţit foarte bine împreună, la eveniment, şi au făcut o conversaţie plăcută chiar pe covorul roşu. De altfel, nu este pentru prima dată când Beyonce şi Jay-Z îşi declară admiraţia pentru perechea regală.

Cuplul muzical s-a pozat recent lângă o pictură în care este Meghan pe post de regină, cei doi afişându-şi admiraţia pentru fosta actriţă americană, care - conform spuselor lor - a integrat elemente specifice culturii negrilor în nunta ei regală. Astfel, Beyonce şi Jay-Z o susţin pe Markle, în ciuda faptului că soţia prinţului Harry apare tot mai des, în presă, portretizată în mod negativ.

La Wimbledon, Meghan şi-a pus bodyguarzii să le interzică fanilor ei din tribune să o fotografieze, la botezul fiului ei n-a vrut să fie prezente camerele de luat vedere, în schimb n-a avut nicio problemă să cheltuie peste 2 milioane de lire sterline pe amenajarea casei în care locuieşte acum. Rămâne de văzut ce-i rezervă viitorul pretenţioasei ducese!

Foto - Getty Images, Instagram

Mai multe