Dulce Maria, actriţa din serialul "Rebelde", a devenit mamă pentru prima oară: "Nu pot exprima tot ce simt"

4 decembrie 2020   News

A devenit cunoscută în România graţie rolului său din serialul pentru adolescenţi "Rebelde", iar acum se bucură de un succes uriaş pe plan personal. Dulce Maria a devenit mamă pentru prima oară!

Dulce Maria are 34 de ani şi este în culmea fericirii. A devenit mămică pentru prima oară, a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. Nu s-a abţinut şi imediat a postat pe reţelele de socializare un mesaj însoţit de o fotografie sugestivă:

"Niciun cuvânt nu poate exprima tot ce simt... mai întâi mulţumesc infinit mulţumesc lui Dumnezeu că ne-a lăsat să trăim cel mai mare miracol al vieţii, cel mai mare dar al lui Dumnezeu, expresia iubirii noastre imense... o experienţă transformatoare, viaţa ta se împarte în ea un înainte şi după, nu ştii cât poţi ţine, dar pentru dragoste creşti mai puternic... a meritat să te cunosc şi să te am acum în braţele mele, micuţule războinic, mulţumesc @pacoalvarezv pentru că eşti cel mai bun Tata pentru puiul nostru frumos care a venit sa ne schimbe viata. Maria Paula te iubim cu toată fiinţa noastră. Promit să fac totul în mine să fiu cea mai bună mamă pentru tine steaua mea frumoasă ❤️🙏🏻🙌🏼 Te iubim"

Anahi, cunoscută din serialul Rebelde, are deja doi copii

Anahi, cunoscută din serialul Rebelde, a devenit mamă pentru a doua oară în februarie 2020. L-a arătat tuturor fanilor pe băieţelul său recent născut. În luna noiembrie 2019, Anahi a anunţat că va deveni mamă din nou. Atunci a început să îşi arate burtica de gravidă şi tot atunci a anunţat că ea şi soţul vor avea încă un băieţel. Pe micuţ l-au numit Emiliano.

Anahí Giovanna Puente Portilla de Velasco mai are un fiu, Manuel, în vârstă de 2 ani. Actriţa este căsătorită cu Manuel Velasco Coello, un politician din Mexic.

Mai multe