După ce a slăbit, Andreea Marin dezvăluie secretul: „E un exercițiu necesar pentru mine!”

10 octombrie 2024   News

Silueta subțire cu efort se menține! Iar Zâna Surprizelor știe că niciun rezultat bun nu vine fără dedicare, astfel că și-a reconfigurat programul pentru a integra mai bine sportul în viața sa.

După ce a slăbit 16 de kilograme, Andreea Marin vrea să-și mențină silueta de liceană pe care a redobândit-o în timp, cu regim atent, disciplină și răbdare. Iar pentru a-și păstra tonusul, mișcarea fizică este cheia. 

Dar cum a reușit să integreze antrenamentul în programul ei și așa plin? „De douǎ ori pe săptămână, înlocuiesc pauza de masă din miezul zilei cu pauza de… Pilates și vitamine”, dezvăluie ea. „Îmi impun ca în aceste două ore pe săptămână să nu răspund la mesaje și telefoane - mi-a fost foarte greu, recunosc, eficiența mă definește și nu îmi place să amân, lucrez în ritm alert mereu, dar am înțeles după ultimul burn out că nu ajung doar 4-5 ore de somn și stresul adunat nu îmi este prieten. Așadar, e timpul meu, ca un dar pentru minte, trup și suflet. Învăț să mă desprind total astfel de grijile și responsabilitățile care nu se termină niciodată, antrenamentul nu e prea lung oricum, dar e un exercițiu necesar pentru mine să domolesc energia mea care nu mă lasă să mă și odihnesc așa cum se cuvine, sunt după o viață de nebunie și treabǎ făcută mereu în viteză”, mai spune ea.

Ce fel de exerciții face? Lucrez la aparat cu greutățile acestuia și mă bazez și pe greutatea corpului, mușchii lucrează intens, respirația este profundă întreaga orǎ de antrenament - ceea ce nu e ușor, pentru cǎ pentru mine nu este firesc, uităm să respirăm corect din pricina grabei și a stresului la care ne supunem trupul pe perioade lungi. Pilates este și despre poziția corectă a coloanei, a corpului în ansamblu, despre mișcările făcute lent și ca la carte, cu intensitate”, explică Andreea Marin, atașând pentru fanii săi internauți și un mic filmuleț în care o pot vedea „la treabă”.

FOTO: Instagram

Mai multe