După ce s-a luptat cu infertilitatea, Anne Hathaway îşi doreşte al treilea copil: "N-a fost niciodată simplu cu sarcinile mele!"

7 aprilie 2022   News

După două sarcini care s-au lăsat aşteptate, pricinuindu-i actriţei multă suferinţă, starul hollywoodian e gata să treacă iar prin “iadul concepţiei” şi să devină mamă pentru a treia oară. 

Vedeta din Devil Wears Prada şi-a făcut cunoscută dorinţa de-a deveni mamă pentru a treia oară în interviul recent oferit celor de la WSJ. "Ne-aş vedea pe mine şi pe soţul meu încercând din nou să facem un copil", însă drumul ei spre maternitate a fost întotdeauna presărat şi cu momente dificile.

Actriţa n-a ascuns nici în trecut problemele avute din cauza infertilităţii. “Voi, cei care experimentaţi infertilitatea şi tot iadul concepţiei, trebuie să ştiţi că n-a fost niciodată simplu cu sarcinile mele”, a ţinut să precizeze ea în 2019, pe Instagram. Hathaway a decis să-şi facă povestea cunoscută din simplul motiv de-a ajuta şi alte femei infertile să nu se mai simtă “atât de izolate”. Deţinătoarea Oscarului a mărturisit, pentru Daily Mail, cum se simţea atunci când afla despre sarcinile altor femei: “De fiecare dată când încercam să rămân gravidă şi nu reuşeam, altcineva reuşea să conceapă. Raţional vorbind, ştiam că n-o făcea special pentru a mă tortura pe mine, dar sincer vă spun că aşa simţeam”.

Actriţa n-a detaliat lupta ei cu infertilitatea, n-a precizat dacă a apelat la inseminări in vitro sau a suferit sarcini pierdute, însă nu ratează nicio ocazie să vorbească admirativ despre maternitate. “Nu m-am simţit completă sau veritabilă până n-am devenit mamă. Din acel moment, am încetat cu toate prostiile care mai existau în mine şi-am fost autentică”, a declarat actriţa care a preluat exemplul ducilor de Cambridge în ceea ce priveşte parentingul: “William şi Kate coboară la nivelul copilului, îl privesc în ochi când vorbesc cu el, ca să-i dea senzaţia că este egal cu adultul, şi am început să fac şi eu asta cu Jonathan”. Dacă va mai fi vorba despre vreun bebe Hathaway- Shulman vom afla fix când e Anne pregătită să ne spună! Oricum nu are prea mult timp la dispoziţie să mai încerce să obţină o sarcină, având în vedere că anul acesta actriţa împlineşte 40 de ani. Poate va primi, totuşi, cadoul mult dorit!...

 Foto - Profimedia

Mai multe