După o carieră de succes, Maria Dragomiroiu s-a ales cu o pensie de nimic: „Cum să trăiesc cu banii ăştia?”

26 iunie 2019   News

Are 63 de ani şi e pe scenă de-o viaţă întreagă. Şi-a făcut debutul muzical la începutul anilor `80, cu toate că talentul muzical s-a manifestat la o vârstă fragedă.

Acum, are o carieră de succes, primind în 2004 Ordinul Meritul Cultural în grad Comandor, Categoria D – ”Arta Spectacolului”, în semn de apreciere a întregii activităţi şi pentru dăruirea şi talentul interprativ pus în slujba artei scenice şi a spectacolului.

În ciuda aprecierii publice, artista a ajuns să aibă o pensie de nimic. Maria Dragomiroiu a dezvăluit, în cadrul emisiunii ”Răi da` Buni”, că pensia ei este de doar 1.200 de lei, după 40 de ani de activitate. Supărată, artista a mărturisită că e nevoită astfel să ia contracte obositoare, pentru a putea supravieţui de la o lună la alta.

„Eu am ieşit la pensie de o lună de zile şi, după 40 de ani de muncă, am 1.200 lei. Cam cum aş putea să trăiesc eu? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele? Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?”, a spus Maria Dragomiroiu, ajunsă la vârsta de 63 de ani.

Mai multe