După "Survivor România", Andrei Duban şi mama gimnastei Asiana Peng şi-au aruncat vorbe grele. "Mai caută-te!" VIDEO

24 martie 2020   News

Competiţia "Survivor România" scoate ce e mai rău din concurenţi, dar şi din susţinătorii de acasă, care le iau parte cu învrăjbire.

Meciul de pe traseele din Republica Dominicană s-a mutat în platoul Kanal D, la "Fan Arena", unde Andrei Duban şi Silvana Peng s-au aprins pe tema diferendelor apărute între actriţa Graţiela Duban şi gimnasta Asiana Peng.

Cele două Faimoase par a nu mai găsi un filon de comunicare la "Survivor România", totul culminând cu nominalizarea Graţielei Duban pentru a părăsi concursul, dar şi cu un vast scandal dus acasă, între susţinătorii lor.

Aşa se face că, după ce Graţiela a acuzat-o pe fosta gimnastă că o bârfeşte pe la spate şi a numit-o "viperă cu ochi de chinezoaică", iar Asiana a avut o ieşire nervoasă, numind-o "neica nimeni", soţul Graţielei şi mama Asianei au simţit că trebuie să ia atitudine. Din păcate, nu într-o variantă fair-play.

"Există un iniţiator al furtunii în echipă, valoroasa faimoasă Graţiela Duban, care şi-a găsit şi amplificatorul în persoana lui Ghiţă Balmuş. (...) Strategia este de a-şi crea un grup de susţinători, după care să înceapă să agite spiritele, astfel încât atmosfera pe care o crează nu face altceva decât să aducă prejudicii întregii echipe, tensiuni...", a identificat Silvana Peng problema de la "Survivor România", indicând-o pe "actriţa, în devenire probabil, Graţiela Duban".

La auzul unor asemenea vorbe, Andrei Duban a luat foc, explicându-i mamei gimnastei că "E de ani de zile actriţă, staţi liniştită! E actriţă la Teatrul Ion Creangă, puteţi merge şi dvs. s-o vedeţi. E chiar actriţă profesionistă, cu diplomă".  

Dar de ce e atât de înfierată Silvana Peng la adresa soţilor Duban? Ei bine, e vorba despre o postare a lui Andrei Duban, ştearsă ulterior, în care acesta făcea referire la gimnastă ca la "Asianavirusul Faimoşilor. Ruşinică!". Suficient pentru ca doamna Peng să-l atace la capitolul faimă, cu multă ironie: "un emerit, titan titrat valoros al României". "În calitate de părinte, vă cer explicaţii ale conţinutului a ceea ce aţi scris. Totodată, v-aş ruga să explicaţi de ce aţi şters ce aţi scris."

"În primul rând, am şters ce am scris pentru că m-a rugat cineva drag - eu n-aş fi şters. Dar consider că e virusul băgat în echipă", s-a explicat Andrei Duban. "Vedeţi, dvs., sub masca asta că e copil, că e mică, că are de toate, dar de fapt nimic...să-i spună Graţielei "Bolnavă e mă-ta!". Nu, nu e bolnavă, doamnă, e moartă! E mai mult decât bolnavă, de ani de zile! Aşa că nu vă mai luaţi de dulcegăria făcută că e o viperă cu ochi de chinezoaică, pentru că asta nu e nimic faţă de a-i spune că "Mă-ta e bolnavă!", atâta vreme cât mama ei este moartă. Aşa că, vă rog, nu comparaţi! (...) Pe băiatul ăla, Ghiţă, l-a făcut gay, l-a făcut maimuţă. Astea nu le mai vedem, nu le mai auzim?"

Silvana Peng i-a dat imediat replica: "A nu ştiu câta oară, Graţiela îşi permite a-mi jigni copilul. Probabil ţine de educaţia primită de dânsa în familie şi, ulterior, probabil aşa consideraţi a vă educa dvs., ca familie, copilul". "Nu-l amestecaţi pe copilul meu în această discuţie! Puteţi să spuneţi de mine orice, puteţi să spuneţi despre Graţiela orice. Dar nu vreau să mai scoateţi niciun cuvânt despre copilul meu!", a tunat Andrei Duban. "Atunci dumneata cu ce ocazie îţi permiţi să scrii şi s-o faci virus? Mai caută-te! (...) Producătorul a făcut din nişte nimicuri oameni cunoscuţi pe mapamond, atât pe Graţiela, cât şi pe Asiana, cât şi pe Vlădău sau pe, cum îl cheamă, Lino!"

Iată ce vorbe şi-au mai aruncat Andrei Duban şi Silvana Peng la "Fan Arena":

Mai multe