Durere nesfârşită în familia lui Dorin Chioţea, chiar de 8 martie

9 martie 2018   News

De Ziua Femeii, una dintre femeile din viaţa lui a trecut în nefiinţă.

Chiar de 8 martie, când cu toţii am celebrat Ziua Mamelor, Carmen şi Dorin Chioţea au purtat doliu. Din păcate, mama lui Carmen a trecut la cele veşnice, după o lungă suferinţă.

"Acum o oră, Dumnezeu a fost bun şi a chemat-o la El pe una dintre femeile vieţii mele. 8 martie nu va mai fi la fel pentru noi. Soacra mea s-a stins împăcată, după o bătălie lungă şi nemeritată cu boala secolului: cancer pulmonar, descoperit în ultimul stadiu. Destinul ei, un om perfect echilibrat, corect şi fără vreun viciu, a fost prea crud şi ne-a făcut să exersăm de doi ani încoace întrebări retorice. A parcurs cu noi alături un purgatoriu pe care medici extraordinari l-au pavat din plin cu onestitate, inteligenţă şi omenie. După părerea noastră, au reuşit imposibilul: să smulgă morţii multe sute de zile în care ne-am fost împreună. Este cel mai important cadou pe care l-am primit vreodată. Nu avem cuvinte să putem articula mulţumiri, doar gratitudine perenă. Datorită lor, finalul a fost fără suferinţe insuportabile. Demn şi senin ca ziua asta. De azi, Carmen e mai puţin copil, dar Mioara, 67, rămâne un chip frumos în inimile noastre. Îi suntem recunoscători pentru amintirile ce ni le-a lăsat", a scris Dorin Chioţea pe pagina lui de Facebook.

Cumva, soţia sa, Carmen, a găsit putere să scrie, la rândul său, câteva cuvinte pe pagina sa de socializare:

"Azi, 8 martie, MAMA a primit în dar aripi de înger şi şi-a luat zborul. Pe lângă viaţă, mi-a dat valori şi principii care m-au structurat ca om. Şi m-a vegheat mereu cu dragoste. Azi am primit de la ea o lecţie directă: nu suntem aici pentru totdeauna. Mama e una, Viaţa e una: preţuiţi-le!".

Mai multe